Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Jelentős beruházásokat fejezett be a Schneider Electric: új lemezmegmunkáló gépet kezdtek el használni, megújult a festőüzemük, és ezek mellett még komoly informatikai fejlesztéseket is megvalósítottak kunszentmiklósi gyárukban.

Az új lézeres lemezmegmunkáló gép már a csúcstechnológiát képviseli: a közel 70 négyzetméteres berendezés kapacitása jelentősen felülmúlja az eddig alkalmazott gépekét. Épp ezért 30%-os kapacitásnövekedéssel számolnak a középfeszültségű kapcsolóberendezéseket gyártó üzemben.

A gyárban teljesen felújították a 43 éves festőüzemet, ide is új berendezések kerültek, illetve maga az 1000 négyzetméteres üzemépület is megújult. Mindezek miatt 20 százalékkal bővül a festési kapacitás, illetve a korszerű technológiának köszönhetően évente 60 százalékkal csökken a gázfelhasználás, és összességében is csökken a kunszentmiklósi üzem ökológiai lábnyoma.

További fejlesztés még itt egy nagyszabású digitális transzformációs projekt is. A fejlesztésnek köszönhetően a termelési tevékenység 90-95 százalékát sikerül már lefedni digitális megoldásokkal.

„Erőteljesen növekszünk, jelentősen bővült a rendelésállományunk és az új technológiákkal képesek is vagyunk kiszolgálni a megnövekedett vevői igényeket. A digitális átállásban elért eredményeknek köszönhetően pedig a kunszentmiklósi üzem tavaly ősszel elnyerte a Smart Factory elismerést a Schneider Electric globális hálózatán belül”– mondta el Sali Péter, a kunszentmiklósi gyár igazgatója.

Az üzem fő terméke a PIX középfeszültségű, légszigetelésű, nagyáramú primer kapcsolóberendezés, amiből minden kontinensre szállítanak.

Álláskeresés

A Bács-Kiskun megyei állásokat itt böngészhetjük át, a gyártás, termelés területén pedig országszerte mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt. Az agrárium területén is találkozhatunk számos friss álláshirdetéssel – ezeket itt találjuk. Szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan: jelenleg is több ezer állás között kereshetjük meg a számunkra legmegfelelőbbet. A sokféle fizikai, segéd és betanított munka között is érdemes szétnézni, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha pedig képzettségünk szerint keresnénk: szakiskolai végzettséggel itt, középiskolai végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk. Amennyiben más szempontok érdekelnek minket, tartsuk szemünket a legfrissebb állásokon, és böngésszünk személyes beállításaink szerint! Maradjunk mindig naprakészek, kérjünk a friss állásokról hírlevelet is!

Ha még csak most állunk neki az új munkahely keresésének vagy szívesen váltanánk, frissítsük vagy egészítsük ki önéletrajzunkat, majd töltsük fel ide, hogy személyre szabottan válogathassunk az álláslehetőségek között!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala