Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Összesen 1,2 milliárd forint értékű kutatás-fejlesztési és innovációs programot indít a szombathelyi TDK Hungary Components Kft. - közölte az MTI-vel kedden a vasi megyeszékhelyen jelenleg 2300 embert foglalkoztató cég. 

A programban olyan új termékeket fejlesztenek ki, amelyek kielégítik a fejlett autóipari igényeket, nagyobb áramterhelhetőséget, vagy magasabb mágneses telítődési képességet nyújtanak. A technikai újításoknak köszönhetően magasabb energiahatékonyságú, alacsonyabb környezeti terheléssel járó termékek jöhetnk létre. 

Nem ez az egyetlen újdonság a TDK háza táján: Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter december 4-én jelentette be Szombathelyen, hogy a kormány 1,8 milliárd forinttal támogatja a TDK Components Kft. 4,1 milliárd forint értékű beruházását, amelynek során új gyártósort hoznak létre és a régit is fejlesztik, hogy az új elektromos és hibrid autók termékigényeit kielégítsék. 

"A megyeszékhelyen olyan modern okosautós alkalmazásokat fejlesztenek és dolgoznak ki, mint a sávelhagyásra figyelmeztetés, a táblafelismerés, vagy a kulcsnélküli nyitás és zárás" - árult el részleteket a külügyminiszter.

Aktuális álláshirdetések

Szijjártó Péter azt is elmondta: az autóipar a magyar gazdaság zászlóshajója, egyharmadát teszi ki az ipari kibocsátásnak, Magyarország gazdaságának a gerincoszlopát jelenti. A magyar autóiparba jelenleg is számos területen keresnek dolgozókat országszerte:

Állás a szombathelyi TDK-nál: jelenleg minőségmenedzsment rendszerfejlesztő mérnököt keresnek a vállalathoz.

Állások az Audinál: a győri gyárba jelenleg keresnek mérnöket, pénzügyi és IT szakembereket is. 

Állások a Suzukinál: az esztergomi gyárba jelenleg keresnek HR szakembert és mérnököket is.

Állások gyártás területen, beleértve minden gyártási területet: több mint 1200 álláslehetőség

Mérnökként több mint 1100 állás közül válogathatunk országszerte, a kifejezetten friss diplomásoknak és pályakezdőknek szánt munkalehetőségeket itt találjuk, míg a senior, 5-10 év tapasztalattal rendelkező mérnököknek szóló hirdetések erre vannak.

AJÁNLÓ: A koronavírus miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

Ha még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinketkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala