A Budapest Brand a főváros új turisztikai és marketingszervezete

A Budapest Brand a főváros új turisztikai és marketingszervezete

A főváros hivatalos turisztikai, kulturális és marketingszervezete Budapest Brand néven működik tovább.

Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Innovatív projektek egy szerethető városképért

Az új szervezet az MTI-vel közölte, hogy a Budapest Brand Nonprofit Zrt. egyszerre alakítja a város márka- és turizmussal kapcsolatos stratégiáját, felel a kulturális tartalom előállításáért és a fesztiválok, vásárok szervezéséért a jövőben.

A budapesti turizmus hatékonyabb koordinációja, illetve a Budapest desztináció hivatalos és stratégiai ügyvitele az új cég kiemelt feladata. "A cél az, hogy egységes márkastratégiával és közösségteremtéssel - kreatív, hatékony és innovatív projektekkel - sokszínű, fenntartható, biztonságos, egyszóval szerethető miliőt teremtsenek, és Budapest a legélhetőbb városok egyike legyen Európában" - emelték ki.

A közleményben Faix Csaba, a Budapest Brand Nonprofit Zrt. vezérigazgatója azt írta, "a Budapest Brand Zrt. feladata, hogy megkeresse, illetve megmutassa a városban rejlő lehetőségeket, közösségeket építsen az itt élőkből, valamint, hogy egy élhető, szerethető városképet közvetítsen. A válság különösen érzékenyen érintette a kulturális fesztiválokat, a turisztikai szektort és a közösségteremtő projekteket, így ezek figyelembevételével kell újragondolni a város lehetőségeit, és ezen szempontok szerint kell segítenünk a helyi közösségek épülését".

Aktuális álláshirdetések

Lássuk az aktuális álláslehetőségeket hasonló területeken!

Az idegenforgalom és a turizmus a járványhelyzet miatt egyelőre takaréklángon működik, kulturális menedzser és pályázati menedzser állásokra jelenleg is várnak jelentkezőket.

Ha a márkaépítés, marketing és PR terület vonz bennünket, nézzünk körül az alábbi állások között: több mint 200 állás vár ránk, keresnek grafikust, újságírót és kampánymenedzsert is. 

Ha Budapesten keresünk munkát, itt találjuk az összes aktuális fővárosi álláshirdetést: több mint 4700 lehetőség közül válogathatunk.

Friss önéletrajzra mindenképp szükségünk lesz az induláshoz, készítsük el most, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók is ránk találhassanak.

AJÁNLÓ: A koronavírus miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.mentőöv állásokért is érdemes kattintanunk, hogy mihamarabb elhelyezkedhessünk. 

Kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, így biztosan nem maradunk le egyetlen nekünk való munkáról sem!

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

 

További rövid hírek