Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Informatikai szakemberekkel bővül a Lufthansa szegedi csapata

Tavasszal adták át a Lufthansa Systems Hungária szegedi irodáját: további létszámbővítést terveznek és három évre irodabérleti szerződést is hosszabbítottak. A tervek szerint a jelenlegi 17-ről legalább 30 főre növelik a szegedi egység létszámát: Java és JavaScript fejlesztők, tesztelők és adatmérnökök csatlakozhatnak a légiközlekedési informatika egyik globális piacvezetőjének hazai leányvállalatához.

„Maximálisan elégedettek vagyunk a többféle kompetenciával rendelkező itteni kollégák eddigi teljesítményével, akik fél év alatt számos termék fejlesztésébe kapcsolódtak be, amelyek több megrendelőt, köztük nagy légitársaságokat is érintenek” – mondta Fritz Zsombor site manager. 

A Lufthansa Systems Hungária a Szegedi Tudományegyetemmel (SZTE) és helyi partnereivel 2019-ben elindított együttműködést is folytatja. Az alkalmazott és ipari kutatási kooperáció eredményeit termékfejlesztéshez és már létező megoldások tökéletesítéséhez is felhasználják, miközben az egyetemen diplomát szerző fiatal szakemberek utánpótlást jelenthetnek a vállalatnak. 

Hívogató az informatikusi pálya?

Korábbi cikkeinkben az egyre népszerűbb és jó fizetésekkel kecsegtető informatikusi karrier lépcsőiről írtunk:

Programozóképzések karrierváltóknak: Egyre több IT szakemberre lesz szükség, még válsághelyzetben is. Jó hír, hogy szinte bárkiből lehet programozó. Mutatjuk, hogyan!

Programozóképzés? Vágjunk bele! Sokan nyomják meg az Újratervezés gombot a karrierjükön az elkövetkező időszakban. Ha el tudjuk magunkat képzelni programozóként, vágjunk bele!

Aktuális állások IT területen

IT-fejlesztés területen jelenleg is több mint 750 állás közül válogathatunk: keresnek frontend, backend fejlesztőket, szoftvertesztelőket, agile coachokat és tanácsadókat is. 

Ha az üzemeltetés területén szeretnénk elhelyezkedni, akkor is több mint 500 álláslehetőség vár ránk: számos vállalat keres rendszergazdát, de tűzfal mérnöki, rendszermérnöki pozíciók is vannak nyitva.

A járvány miatt veszítettük el a munkánkat? Itt olvashatunk a munkakeresési járadék igényléséről, itt pedig az álláskereséshez kaphatunk hatékony iránymutatást. 

AJÁNLÓ: A koronavírus miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

Kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, így biztosan nem maradunk le egyetlen nekünk való munkáról sem!

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala