Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Csarnoképíttetéssel és eszközök beszerzésével korszerűsítette és bővítette kapacitását a főként zöldségfeldolgozással és -tartósítással foglalkozó HFI Kft. Mindkét telephelyén fejlesztett a cég.

A pusztaszeri telephelyen egy 836 négyzetméteres üzemcsarnokot építettek, ami egyrészt a termelési, másrészt pedig a raktározási kapacitást bővíti. Egy 18 méter hosszú hídmérleg is elkészült, ami felgyorsítja az áru átadás-átvételét a pontos és hiteles méréssel. Továbbá telepítettek egy új porító üzemrészt és beszereztek egy úgynevezett gőz-blanchírt is, utóbbival magasabb minőségű és akár új termék előállítására is lehetősége van a cégnek. A fejlesztések célja a kapacitásbővítés és munkahelymegtartás volt.

A projekt részeként Mélykútra egy optikai válogató berendezést szereztek be, illetve egy robotizált polcrendszert is telepítettek. Továbbá mindkét telephelyre beszereztek új elektromos targoncákat és konténerbillentőket.

A cég évente több mint 3000 tonna szárított fűszert, zöldséget és gyümölcsöt szállít belföldi és nemzetközi partnereinek. A feldolgozott termékek húzó terméke pedig a borsó, a petrezselyemlevél, a kapor, a fűszerpaprika és a spenót.

Aktuális állások

A mezőgazdasághoz kapcsolódó állásokat itt találjuk, ha az élelmiszeripar területén szeretnénk elhelyezkedni, nézzünk körül itt. A gyártás, termelés területén is érdemes körülnéznünk, hiszen mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt.

Ha nem ezekben a szektorokban képzeljük el a jövőnket, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítéstis, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Egyértelműen megállapítható, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala