Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Második európai gyárát is Magyarországon, mégpedig Tatabánya mellett építi a dél-koreai Doosan, a beruházás értéke 75 milliárd forint - mondta a külgazdasági és külügyminiszter a beruházást bejelentő sajtótájékoztatón pénteken. Szijjártó Péter kiemelte: a kormány a beruházást vissza nem térítendő támogatással segíti, ennek összegéről a kormány, a vállalat és az Európai Bizottság között még zajlanak a tárgyalások.

Két és félszeresére is nőhet a gyártókapacitás

A Doosan nagymúltú autóipari beszállítónak számít: 125 éves múltra tekint vissza, a világ egyik legrégebbi elektromos autóipari beszállítója. A főleg rézfóliákat gyártó vállalat világszerte több mint 40 ezer munkatársat alkalmaz.

A cég első magyarországi gyára 10 ezer tonna rézfóliát gyárt évente, a második gyár építésével ez a kapacitás 25 ezer tonnára emelkedik. Ennek a gyárnak a jelenléte tovább erősíti Magyarország pozícióját az autóipar modernkori időszakában, tovább erősödik a magyar autóipar, amely ma 30 százalékát adja az összipari kibocsátásnak, 90 százalék feletti exporthányaddal működik az ágazat - jegyezte meg a külgazdasági és külügyminiszter.

Aktuális álláshirdetések

Tatabányán jelenleg több mint 110 állás közül válogathatunk, a megyében pedig több mint félezer hirdetés várja a jelentkezőket.

A magyar autóiparba jelenleg is számos területen keresnek dolgozókat országszerte:

Állások az Audinál: a győri gyárba jelenleg keresnek mérnöket, pénzügyi és IT szakembereket is. 

Állások a Suzukinál: az esztergomi gyárba jelenleg keresnek operátorokat és mérnököket is.

Az egyik legnagyobb autóipari beszállítóa Bosch csoport több mint 120 pozíciót ajánl az álláskeresőknek. 

Állások gyártás területen, beleértve minden gyártási területet: több mint 1300 álláslehetőség

Mérnökként több mint 1000 állás közül válogathatunk országszerte, a kifejezetten friss diplomásoknak és pályakezdőknek szánt munkalehetőségeket itt találjuk, míg a senior, 5-10 év tapasztalattal rendelkező mérnököknek szóló hirdetések erre vannak.

AJÁNLÓ: A koronavírus miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

Ha még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinketkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala