Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Pályamódosítás

Ez év júniusában a hazai szállodák árbevétele kiugróan, országos szinten nőtt:

- Budapesten is 13,3 százalékkal,

- a fővároson kívüli hotelekben 13,2 százalékkal,

- a balatoni régióban 11,3 százalékkal a 2018 júniusi adatokhoz képest.

Az év első hat hónapjában a szállodákban országos szinten jelentkező bruttó 122,4 milliárd forint szoba árbevételből 39,8 milliárd, azaz 32,5 százalék kapcsolódik hazai, 82,6 milliárd forint, azaz 67,5 százalék külföldi vendégekhez. Az előbbi 6,9 százalékkal, az utóbbi 9,7 százalékkal emelkedett a múlt évi azonos időszak adataihoz képest.

Nemzetközi összehasonlításban is jól teljesítettek a magyarországi szállodák az első félévben: a kelet-közép-európai régióban Magyarországon a 2. legmagasabb volt az egy kiadható szobára jutó bruttó szobaár-bevétel mutató 62,2 euróval. Január-júniusban a fővárosok között Budapest pedig 64,5 euróval a 3. helyet érte el Bécs és Prága mögött, Varsó és Pozsony előtt.

Az év első félévében a szállodai vendégéjszakák száma minden régióban nőtt a nyugat-dunántúlit és a dél-alföldit kivéve. Több vendég érkezett hozzánk az Egyesült Államokból, az Egyesült Királyságból, Romániából, Franciaországból, Izraelből és Csehországból.

Idén június végéig Magyarországon 5 új szálloda nyílt, Budapesten összesen 590 szobával, a fővároson kívül 1 szálloda 17 szobával.

A jól teljesítő turizmus, vendéglátás területén érdemes mindig megnéznünk a kínálkozó álláslehetőségeket, ide kattintva átböngészhetjük a legfrissebb pozíciókat!

Angol nyelvismerettel itt várnak ránk állások a szférában, a fővárosban kínálkozó lehetőségeket pedig itt találjuk.

Megtelnek a hazai szállodák

Egy jól elkészített önéletrajzzal könnyebben pályázhatunk bármilyen állást is szeretnénk a meghirdetett álláslehetőségekre, ezért mindig frissítsük azt, vegyük igénybe hozzá a Profession.hu önéletrajz-készítője segítségét!

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb eséllyel szerezzünk új állást, folyamatosan figyeljük a legfrissebb álláslehetőségeket, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Ha tovább szeretnénk növelni esélyeinket, töltsük fel önéletrajzunkatkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra ittiPhone-ra itt.

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala