Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

 A Glami internetes adatfelvételen és értékesítési statisztikákon alapuló, a divatpiac helyzetét vizsgáló legfrissebb reprezentatív kutatásában háromezer magyar felhasználó vett részt, július 13. és 16. között. A legújabb felmérésben a járvány kitörése utáni ágazati trendeket és fogyasztói attitűdöket vizsgálták Csehországban, Szlovákiában, Görögországban, Romániában és Magyarországon.

 A kutatás szerint a webshopok forgalma az idén a járvány ellenére is tovább fog nőni a hagyományos üzletekkel szemben. A közleményben Robert Johnson, a Glami country managere ismertette: fordulóponthoz érkezett a divatcikkek online kereskedelme, a megkérdezettek fele már többet költ divatcikkek vásárlására az interneten, mint hagyományos üzletekben, a vásárlók 19 százaléka ugyanannyit költ online, mint offline. Nagyjából a fogyasztók ötöde költ többet hagyományos üzletekben, mint az interneten.


    A felmérés alapján a fogyasztók az internetes áruházakat elsősorban azért választják a hagyományos boltokkal szemben, mert a keresett termékeket gyakran alacsonyabb áron tudják megvásárolni. A válaszadók 15%-a azért is részesíti előnyben az online vásárlást, mert nincs ideje elmenni a fizikai üzletbe, de a fertőzésveszély és a kötelező maszkviselés is visszatartó erő lehet az üzletekbe való ellátogatás szempontjából.

Kapcsolódó álláshirdetéseink

Az internetes kereskedelem növekedésével a webáruházakat kiszolgáló munkatársakra is egyre nagyobb az igény.

Az online felületek menedzseléséhez keresnek webáruház kezelőket és webshop adminisztrátorokat, webshop asszisztenst és E-commerce specialistát. A friss marketinges hirdetések között is érdemes körülnéznünk: UX-designer, product owner pozíciók között is válogathatunk. 

Az áruházakba érkezett rendelésekhez kapcsolódó logisztikai igények kiszolgálásához keresnek csaknem 600 raktáros munkatársat országszerte.

A kiszállításban is szükség van dolgozókra: 180 futár állás között válogathatunk, de csaknem 150 gépkocsivezető és kamionsofőr állás is várja a jelentkezőket.

Bárhol is szeretnénk elhelyezkedni, friss önéletrajzra mindenképp szükségünk lesz, készítsük el most, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók is ránk találhassanak.

A járvány miatt veszítettük el a munkánkat? Itt olvashatunk a munkakeresési járadék igényléséről, itt pedig az álláskereséshez kaphatunk hatékony iránymutatást. 

AJÁNLÓ: A koronavírus miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

Kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, így biztosan nem maradunk le egyetlen nekünk való munkáról sem!

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala