Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A koronavírus soha nem látott új nehézségek elé állított mindannyiunkat: teljes szektorok szűntek meg egyik pillanatról a másikra, és akinek megmaradt a munkája, az is új helyzetekkel szembesül. A home office sokak számára jelent extra mentális terhet: a munkahelyi találkozások hiánya, a nem optimális munkakörnyezet és a munka utáni kikapcsolódási lehetőségek megszűnése szorongást, depressziót okozhat. 

A munkavállalói jóllét munkáltatói felelősség is

Világszerte egyre több vállalat ismeri fel, hogy munkáltatói felelősség is az, hogy a kollégák jól érezzék magukat a bőrükben, nemcsak testileg, de lelkileg is.

A CNBC interjújában az Adecco CEO-ja emeli ki: "A korlátozások második hullámának idején magas érzelmi intelligenciával rendelkező vezetőkre van szükségünk, mert látjuk, hogy az emberek szenvednek. Ez az odafigyelés lehet a kulcsa annak, hogy ebben az új rendszerben a menedzserek és vezetők jól gondoskodjanak a csapatukról." 8 ország 8000 irodai munkát végző munkavállalójával végzett felmérésükből kiderül, hogy csaknem 30%-uk mentális állapota rosszabbodott a koronavírus-járvány kezdete óta, és csupán tízből egy válaszadó tapasztalta azt, hogy a közvetlen felettese a várakozást meghaladóan tudta támogatni.

Míg korábban a munkahelyi edzőterem, céges jóga, közös futás merült fel az egészséggel kapcsolatos juttatások között, addig 2020-2021 sokkal inkább a mentális egészség megőrzéséről szól. A Forbes hasonló témájú cikkében például arról ír, hogy a privát egészségbiztosítások mellett a mentális jólétet támogató megoldások is egyre népszerűbbek: ilyenek lehetnek az online terápiák képzett pszichológusokkal, az előfizetéses meditációs vagy motiváció alkalmazások, azaz minden olyan segítség, ami hozzájárulhat a munkatársak lelki egyensúlyához.

Kapcsolódó álláshirdetések

Ha úgy érezzük, jelenlegi munkahelyünkön nem kapunk elegendő támogatást, netán kifejezetten nyomasztó a légkör, lépjünk tovább! Tegyünk mentális egészségünkért és egy jobb munkahelyért! Készítsünk magunkról egy friss CV-képetfrissítsük fel az önéletrajzunkat is, majd töltsük fel ide, és válogassunk személyre szabottan az álláslehetőségek között! Maradjunk naprakészek, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is!

Most azonnal körülnézhetünk az aktuális állások között, jelenleg több mint 11 ezer lehetőség közül válogathatunk:

Szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan. 

fizikai, segéd és betanított munkák között is érdemes válogatnunk, anyagmozgatókat több, mint 500 helyre várnak, ahogy gépkezelőként is több, mint 900 állás áll nyitva előttünk.

Szakiskolai végzettséggel itt, középiskolai végzettséggel itt, főiskolai vagy egyetemi diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha szeretjük a nemzetközi légkört és szívesen beszélünk idegen nyelven, érdemes az üzleti szolgáltató központok aktuális ajánlatai között válogatnunk!

A járvány miatt veszítettük el a munkánkat? Itt olvashatunk a munkakeresési járadék igényléséről, itt pedig az álláskereséshez kaphatunk hatékony iránymutatást. 

AJÁNLÓ: A koronavírus miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala