Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Könnyid László, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgató-helyettese úgy fogalmazott a két fejlesztést beharangozó pénteki online sajtótájékoztatón: "Zala megye önálló turisztikai desztináció is lehet, a fejlesztendő aktív- és ökoturizmus, illetve a meglévő gyógyfürdők összekapcsolásával."

Kifejtette: a koronavírus-járvány időszaka különösen ráirányította a figyelmet arra, hogy Magyarország számos természeti kinccsel rendelkezik, a turisták körében felértékelődött a természetközeliség, a nemzeti parkok, a vízpartok, a kerékpározás lehetősége. A turizmus szempontjából pedig ez az az időszak, amikor fejlesztésekkel fel lehet készülni a remények szerint tavasszal újrainduló és egy-két éven belül a 2019-es szintre visszaálló vendégforgalomra.

Rekordhosszúságú drótkötélpálya épülhet 

Cseresnyés Péter országgyűlési képviselő (Fidesz), a Mura-programért felelős miniszteri biztos kifejtette: az egyik legerdősebb megyének számító Zalában olyan érintetlen természeti kincsek találhatók, amelyekben jelentős turisztikai fejlesztési lehetőségek rejlenek. A Magyar Turisztikai Ügynökség két elképzelés kidolgozásában látott fantáziát és nyújtott hozzá anyagi forrást: egy virtuális elemekkel kiegészített és vadfotózási lehetőséget is kínáló vadaspark, továbbá egy - európai szinten valószínűleg a leghosszabb - több kilométeres erdei drótkötélpálya terveire - közölte Cseresnyés Péter. Az MTI kérdésére hozzátette még: mindkét projekt az üzleti és a megvalósíthatósági tervek előkészítésénél tart, ezeket tavaszra döntésre alkalmas tervekké formálják. Ha az elképzelések kormányzati támogatást kapnak, az első beruházás 2022-ben fogadhat először látogatókat.

Aktuális állások

Biztosan izgalmas munkalehetőségek kínálkoznak majd a rekordhosszúságú kötélpálya és a virtuális vadaspark környezetében is, de ne várjunk 2022-ig!

Aktuális álláshirdetések Zala megyében: több mint 250 álláslehetőség

Ha a vendéglátás, idegenforgalom területén keresünk állást, most főleg ausztriai munkalehetőségek közül válogathatunk, több mint 300 álláshirdetés közül.

Szakemberekre országszerte valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan: jelenleg is több mint 2500 állás között kereshetjük meg a számunkra legmegfelelőbbet. 

A több mint 1200 féle fizikai, segéd és betanított munka között érdemes szétnézni ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha pedig képzettségünk szerint keresnénk: szakiskolai végzettséggel itt, középiskolai végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

 

Bátran vágjunk bele az álláskeresésbe személyes prioritásaink szerint! Ha rég foglalkoztunk a témával, frissítsük önéletrajzunkat, majd töltsük fel ide. Maradjunk naprakészek, kérjünk hírlevelet, illetve Facebook értesítést is, hogy biztosan ne mulasszunk el egyetlen nekünk szóló lehetőséget sem.

 

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala