Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A CBS News értesülései szerint Massachusetts államban 1200 dollárral, körülbelül 340 ezer forintnak megfelelő összeggel pótolnák ki azoknak a fizetését, akik regisztrált álláskeresőként sikeresen elhelyezkednek. Időközben több állam is csatlakozott a kezdeményezéshez. 

Az új intézkedés célja az, hogy a helyi munkanélküli segélynek megfelelő támogatás igénylőit a munkába állásra ösztönözzék: az 1200 dolláros támogatást, amit "Get back to work", azaz "Vissza a munkába"-bónuszként neveztek el, 3 részletben kapják meg a dolgozók. Az első 400 dollárt a szerződés aláírásakor, a második 400 dollárt fél év munka után, az utolsó részletet pedig 1 ledolgozott év után kapják meg a programban részt vevők. Ryan Fattman szenátor így beszélt a kampányról: "Nemcsak azt szeretnénk jutalmazni, hogy munkába állnak az emberek, hanem azt is, hogy ott is maradjanak." 

Aktuális álláshirdetések

Bár álláskeresésből visszatérő bónuszt nem ígérhetünk, rengeteg új álláslehetőséget tudunk mutatni, az ország határain belül - és kívül is. Friss önéletrajzra mindenképp szükségünk lesz, készítsük el most, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók is ránk találhassanak.

Szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan: jelenleg is csaknem 5000 állás között kereshetjük meg a számunkra legmegfelelőbbet. 

A több mint 2300 féle fizikai, segéd és betanított munka között érdemes szétnézni ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha pedig képzettségünk szerint keresnénk: szakiskolai végzettséggel itt, középiskolai végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk. Amennyiben más szempontok érdekelnek minket, tartsuk szemünket a legfrissebb állásokon, és böngésszünk személyes beállításaink szerint!

AJÁNLÓ: A koronavírus miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

 

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala