Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A Masterplast csoport diffúziós tetőfólia gyártásfejlesztési projektje kapcsán aláírták a „Nagyvállalati Beruházási Támogatási Program” elfogadását igazoló szerződést Sárszentmihályon. A saját és állami támogatási forrásokból megvalósuló beruházással energiatakarékos és környezettudatos termelés mellett válik lehetővé a kapacitás bővülése. A társaság ezt követően saját gyártásból szolgálhatja ki az európai piaci igényeket stratégiai fontosságú diffúziós tetőfólia termékkörében. Emellett kiváló mechanikai tulajdonságú-minősített alapanyagaival az egészségiparba is beléphet a magyar vállalat.

A társaság a 2019 végén indult gyártásfejlesztési beruházásával évente 30 millió négyzetméter minőségi diffúziós tetőfólia előállítását célozta meg. A projekt teljes költségvetése közel 2 millió euró, amelyben gyártó és laboreszközök beszerzése, valamint infrastruktúra fejlesztés is helyet kapott. A gyártás technológiai megújítását és kapacitás fejlesztését célzó beruházási rész értéke mintegy 1,25 millió euró, amihez a „Nagyvállalati Beruházási Támogatási Program” keretében nyújt 440 ezer euró értékű, 35 százalék arányú vissza nem térítendő támogatást a magyar állam. 

A németországi akvizíció lezárását követően a társaság az alapanyag gyártástól a késztermékig saját forrásból láthatja el az igényeket. Ezzel egyidőben lehetővé válik az egészségipar számára maszk és védőruházat gyártásához szükséges alapanyagok nagymennyiségű előállítása is, amely a jövőben a társaság leggyorsabban fejlődő üzletága lehet. A kiváló mechanikai tulajdonságú alapanyagok már a gyakorlatban is bizonyítottak. A koronavírus kipattanásakor a Masterplast közösségi akciójában ingyenesen kínált fel több mint 20.000 védőmaszk előállításához elegendő flíz alapanyagot. 

A védőruha alapanyag kapcsán jelenleg is élénk az érdeklődés, miután a kétrétegű-páraáteresztő anyagból készült védőruházat magas biztonsági szint mellett nyújt komfortos viseletet. A termék az alapminősítésnek megfelelt, jelenleg a magasabb szintű egészségügyi bevizsgálások zajlanak. A sikeres minősítéseket követően a Masterplast lehet a régió első alapanyag gyártója, amely rendelkezik a magasabb szintű egészségügyi felhasználáshoz szükséges bizonyítványokkal. Eddig több mint 1 millió négyzetméter védőruha alapanyagot termelt a társaság, amelyet a belföldi igények ellátása mellett Szerbiába és Romániába is exportált.

Amennyiben a gyártás területén helyezkednénk el, több mint 1000 állás között találhatjuk meg a számunkra megfelelőt. 

Fejér megyében itt érdemes szétnéznünk, de ha országosan érdekelnek minket a lehetőségek, ide kattintsunk, és böngésszünk személyes beállításaink szerint!

Friss önéletrajzra mindenképp szükségünk lesz, készítsük el most, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók is ránk találhassanak.

A járvány miatt veszítettük el a munkánkat? Itt olvashatunk a munkakeresési járadék igényléséről, itt pedig az álláskereséshez kaphatunk hatékony iránymutatást. 

mentőöv állásokért is érdemes kattintanunk, hogy mihamarabb elhelyezkedhessünk. 

Kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, így biztosan nem maradunk le egyetlen nekünk való munkáról sem!

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: munka, munkahely, gyártás, beruházás