Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A tizenegy közép- és kelet-európai országban működő ruházati és háztartási cikkeket forgalmazó PEPCO zöldmezős beruházással 2019 áprilisában mintegy 100 000 négyzetméteres disztribúciós központ beruházását kezdi meg Gyálon. A lengyel központú vállalat 85 millió euró volumenű projektjével első lépésben 400 új munkahelyet teremt.

Munkahelyteremtő beruházás Gyálon

Robin Taylor, a Pepkor Hungary Kft. ügyvezető igazgatója a gyors terjeszkedéssel magyarázta a vállalati infrastruktúra fejlesztéséhez hozzájáruló gyáli beruházást. A döntést az új központ földrajzi elhelyezkedése és a fejlett infrastruktúra, valamint a kedvező tapasztalatok is indokolták - tette hozzá.

A PEPCO Európa egyik leggyorsabban növekvő kiskereskedelmi lánca, mely jelenleg több mint 1600 üzletet üzemeltet Csehországban, Horvátországban, Észtországban, Lettországban, Litvániában, Magyarországon, Lengyelországban, Szlovákiában, Szlovéniában, Romániában és Bulgáriában.

A vállalatot 2004-ben alapították Lengyelországban, és azóta folyamatosan bővítette tevékenységét Közép- és Kelet-Európában. Tizenegy régiós országban mintegy 16,000 embernek ad munkát a vállalatcsoport. Üzleteinek száma Magyarországon napjainkra elérte a 140-et, a Pepkor Hungary Kft. a 2017/2018-as üzleti évben több mint 36 milliárd forintos nettó árbevételt realizált, foglalkoztatottainak száma pedig mintegy 1500 fő.

Munkahelyteremtő beruházás Gyálon - munka, kereskedelem, Gyál

Az új disztribúciós központ 140 magyarországi, valamint több mint 500 csehországi, szlovákiai, romániai és bulgáriai PEPCO üzletet szolgál majd ki. A létesítmény olyan technológiákkal lesz felszerelve, mint az ikertálcás szortírozó, hangvezérelt árumozgatási és kiszedési rendszer vagy vezető nélküli raklapemelők (AGV). 2020 tavaszától 400 új munkahely jön létre, amelyet a rá következő két évben több mint 1000 főre bővítenek.

Gyálon jelenleg ezeket a nyitott pozíciókat találhatjuk, Pest megyében pedig ezek az állások várnak ránk.

Amennyiben a szállítmányozás, beszerzés, logisztika területén keresünk munkát, kattintsunk ide a lehetőségekért.

A kereskedelemben is nagy szükség van a szakemberekre.

Akár külföldön is szerencsét próbálhatunk.

Ha kiemelkedő bérezésre vágyunk, ezek a nekünk való munkák, amennyiben pedig a munka-magánélet egyensúlya a legfontosabb számunkra, válasszunk a részmunkaidős lehetőségek közül.

Szemezgessünk a fentiek között, és jelentkezzünk minél több helyre. Figyeljünk a legfrissebb állásokra is, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Legyünk naprakészek, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést! Váljunk láthatóvá a munkáltatók számára is: frissítsük önéletrajzunkat, és töltsük fel ide.

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: munka, munkahely, kereskedelem, Gyál, beruházás