Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Az NKH Spring második gyártócsarnoka alig három évvel az első üzem átadását követően épült fel Tatán. A vezető japán autóipari beszállító 26,3 milliárd forintos beruházással triplázta meg első európai egységének méretét, jelentősen növelve a járműipari felfüggesztő rugókat gyártó üzem termelési volumenét.

Pályamódosítás

A fennállásának 80. évfordulóját idén ünneplő NHK Spring az első gyárát Jokohama városában nyitotta, ahol a cég központja jelenleg is található. Az elmúlt nyolc évtized során a japán vállalatcsoport a világ egyik vezető, gépjárműgyártáshoz kapcsolódó rugógyártójává, valamint komplex autóipari beszállítóvá fejlődött. A több mint 21 000 főt foglalkoztató NHK Spring csoport világszerte mintegy 60 tagvállalattal rendelkezik, magyarországi partneri között található a Suzuki és az Audi is.

Az NHK Spring első európai egységének létesítéséről 2015 márciusában született döntés, 2016-ban pedig már át is adták a 35 millió eurós beruházással felépült csarnokot. A japán anyavállalat elégedettsége, valamint a növekvő megrendelések eredményeként rövid időn belül a járműipar számára felfüggesztő rugókat és stabilizátorokat gyártó tatai egység bővítése mellett döntöttek. A most átadott, 84 millió euró értékű fejlesztés keretében létesített második csarnokkal az NHK Spring megháromszorozza magyarországi egységének méretét, valamint további 163 munkahelyet is létrehoz.

Magyarország és Japán gazdasági együttműködése évszázados múltra tekint vissza, hiszen a két ország 2019-ben ünnepli a diplomáciai kapcsolatok felvételének 150. évfordulóját. A japán vállalatok fontos szerepet játszanak a magyar gazdaság bővülésében: napjainkban mintegy 160 japán cég több mint 34 000 dolgozónak ad munkát és 800 milliárd forintot fektetettek be Magyarországon. További komoly fegyvertény, hogy az IBM-PLI Global Location Trends legfrissebb felmérése alapján Japán számára Magyarország bizonyult 2018-ban a legfontosabb európai beruházási célországnak.

Munkahelyteremtő beruházás Tatn - munka, munkahely, gyártás

Amennyiben a gyártás, termelés területén keresünk munkát, ide kattintsunk a lehetőségekért.

Tatán ezek az állások várnak ránk, Komárom-Esztergom megyében pedig ide várják a jelentkezésünket.

Általános iskolai végzettséggel itt, szakiskolai végzettséggel pedig itt találhatjuk meg a számításunkat

Középfokú végzettséggel ide, főiskolai diplomával pedig ide pályázhatunk.

Ha a jól fizető munkák érdekelnek minket, itt érdemes szétnézünk, de karrierünket akár külföldön is építhetjük.

Egyéb szempontok érdekelnek minket? Használjuk személyre szabott beállításainkat a testhezálló lehetőségekért.

Figyeljünk a legfrissebb állásokrais, valamint kérjünk hírleveletés Facebook értesítést, így biztosan nem maradunk le egyetlen nekünk való munkáról sem! Frissítsük, és töltsük fel önéletrajzunkat ide, hogy a munkáltatók is ránk találhassanak. Ha tovább növelnénk esélyeinket, töltsük le a Profession mobilalkalmazását Androidra ittiPhone-ra pedig itt, így bárhol, bármikor szemezgethetünk a több mint 10.000 állásajánlat közül.

 

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: munka, munkahely, gyártás, járműipar, Tata