Napelem park épül Kisbéren

2019. április 08. Forrás: mti.hu, Profession.hu

A fejlődés előre visz! 2,4 hektáros területen napelem park épül Kisbérnél.

Önnek ajánlott állások

Kisbér határában 2,4 hektáros területen napelem park építése kezdődött. A területet az önkormányzat biztosítja, melyen 2100 áramtermelő egységet helyeznek el.

A napelem park a tervek szerint 2019 végén kezdi meg kereskedelmi üzemét az MVM Csoport megújuló energiatermeléssel foglalkozó tagvállalatának vezetése alatt.

Nem a kisbéri az egyetlen fejlesztés. Az MVM összesen 21 darab, 0,5 megawatt beépített teljesítményt nem meghaladó fotovoltaikus kiserőművet épít az E.ON Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt. területén.
Az erőművek összesen átlagosan évente 13,2 gigawattóra villamos energia termelésére lesznek képesek. Ez pedig több mint 5000 háztartás éves villamosenergia-szükségletét fedezheti amellett, hogy éves szinten közel 13 000 tonnával csökkenhet az ország szén-dioxid kibocsátása.

A folyamatos fejlődés fontos az élet minden területén. Saját szakmai karrierünket is mindig fontos tudatosan vezetnünk. Tanuljunk új dolgokat, és tanuljunk másoktól a fejlődés érdekében. Ha úgy érezzük, kinőttük jelenlegi munkahelyünket és tudásunkat máshol kamatoztatnánk, frissítsük fel önéletrajzunkat és keressünk új munkahelyet!

Mindig frissítsük önéletrajzunkat annak érdekében, hogy akár egy jó gyakornoki, részmunkaidős, vagy teljes állásban el tudjunk helyezkedni. A Profession.hu önéletrajz-készítője, az itt megtalálható sablonok és egyszerű kezelésük nagy segítség lehet számunkra ebben. Az egyes szakmákhoz tartozó önéletrajz mintákból is meríthetünk ihletet ahhoz, hogy hogyan turbózzuk fel kicsit a sajátunkat.

Egy jól elkészített önéletrajzzal pedig könnyebben pályázhatunk a meghirdetett álláslehetőségekre!

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb eséllyel szerezzünk új állást, folyamatosan figyeljük a legfrissebb álláslehetőségeket, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Ha tovább szeretnénk növelni esélyeinket, töltsük fel önéletrajzunkatkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra ittiPhone-ra itt.

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

A Profession.hu Google+ oldala

- Profession.hu

További rövid hírek
További rövid hírek