Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

 "A múlt év fontos tanulsága, hogy a kiskereskedelem a legnehezebb körülmények között is képes megbízhatóan garantálni a magyar családok folyamatos ellátását" - szögezte le keddi közleményében az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM). 

A koronavírus-járvány az első hullám idején, áprilisban jelentősen, több mint tíz százalékkal vetette vissza a szektor teljesítményét. Bár a korábbi évekre jellemző dinamika megszakadt, a napi fogyasztási cikkeket - élelmiszert, tisztálkodási szereket, gyógyszert - árusító üzletek forgalma ősztől havi szinten 2-3 százalékkal emelkedett. A növekedést a tartós fogyasztási cikkek és az üzemanyag forgalmának visszaesése, az elhalasztott beszerzések, utazások fogták vissza - állapította meg a minisztérium elemzése.

A közlemény Cseresnyés Péter kereskedelempolitikáért és fogyasztóvédelemért felelős államtitkárt idézte, aki kiemelte: "a magyar kiskereskedelem a zavartalan ellátás feltételeinek biztosításában is válságállónak bizonyult. A pánikvásárlások néhány tavaszi hétre korlátozódó időszakában sem volt példa tartós áruhiányra, nem találkoztunk üres polcokkal. A napi fogyasztási cikkek és gyógyszerek mindig elérhetőek voltak az üzletekben és a patikákban. A kereskedelemben dolgozókat emiatt ugyanúgy köszönet és hála illeti meg, mint az egészségügyi védekezés első vonalában harcolókat."

Egyre népszerűbb az e-kereskedelem

Tavaly jelentősen felgyorsult az internetes és csomagküldő értékesítés térnyerése is: az elektronikus kereskedelem éves teljesítménye első alkalommal múlta felül az ezermilliárd forintot, a webshopok novemberben 137 milliárd forintos havi teljesítménnyel döntöttek történelmi rekordot. 

Ha szívesen dolgoznánk a kereskedelemben, nézzünk körül az alábbi álláshirdetések között:

Bolti eladó állások országszerte: több mint 450 álláslehetőség

Értékesítői munkák, beleértve a különböző sales területeket, területi értékesítőtől a szolgáltatásértékesítő key account manager pozíciókig: több mint 1200 munkalehetőség

Webshop adminisztrátori munkák: 12 álláshirdetés

Ügyfélszolgálati pozíciók: csaknem 350 álláshirdetés

AJÁNLÓ: A koronavírus miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

Ha még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinketkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala