Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Új kapukat nyitottak a válság idején

A céget többek között a közösségi média innovatív használatáért jutalmazta az angol The Drinks Business magazin - közölte a társaság az MTI-vel. A hagyományos London Wine Fair helyett a díjátadót idén a járványhelyzet miatt online rendezték Londonban.

A cég azért kapta a díjat, mert a közösségi médián keresztül nyitott új lehetőséget a nehéz helyzetbe került, jócskán visszaeső turisztikai iparágban, mind a vásárlók, mind a borászok számára. A Taste Hungary a magyar borok nemzetközi megismertetésén dolgozik 12 éve.

A járvány előtt éves szinten mintegy tízezer vendéget fogadtak a különböző gasztro- és bortúráikon. Amikor márciusban a nemzetközi turizmus hirtelen leállt, a Taste Hungary gyorsan változtatott eddigi stratégiáján, és átalakította a korábban működő értékesítési láncot: a vendégek fogadása helyett a borokat szállították az ügyfeleikhez, nemcsak Magyarországon, hanem egész Európában és az Egyesült Államokban is.

A helyzetre reagálva több tucat ingyenesen elérhető, angol nyelvű élő adást szerveztek a Facebookon. Privát, sommelier-k által vezetett online kóstolókat is tartottak az EU-ban, illetve Amerikában élőknek.

Kapcsolódó álláshirdetések

Ha szívesen dolgoznánk márkák, szolgáltatások megismertetésén, nézzünk körül a marketinges, PR-os állások között! Jelenleg is több mint 200 állás közül válogathatunk. 

Ha borokkal foglalkoznánk, nézzük meg az aktuális sommelier állásokat vagy a borász hirdetéseket!

Friss önéletrajzra mindenképp szükségünk lesz az induláshoz, készítsük el most, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók is ránk találhassanak.

AJÁNLÓ: A koronavírus miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.mentőöv állásokért is érdemes kattintanunk, hogy mihamarabb elhelyezkedhessünk. 

Kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, így biztosan nem maradunk le egyetlen nekünk való munkáról sem!

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala