Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Lezárult a 2022-es borok kiértékelése a Berliner Wine Trophy borversenyen. A megmérettetés során 4 kategóriában összesen 174 tétel lett aranyérmes és 6 tétel megkapta a legmagasabb elismerést, azaz a Grand Gold minősítést.

A Berliner Wine Trophy mára már Németország legjelentősebb borversenyévé vált, 2004 óta már több mint 15.000 mintát bíráltak el, amik 40 ország borai voltak.

A 2022-es borok kiértékelésénél az aranyérmesek között szerepeltek az Ostoros, a Takler, a Bolyki, a Gere, a Koch, a Dúzsi, a Figula, a Laposa, a Vylyan, illetve további ismert magyar borászatok tételei. Mindezek mellett az is a magyar borok nemzetközi elismertségét mutatja, hogy kisebb pincészetek is szép számmal szerepelnek a díjazottak között.

Aktuális állások

Ha az élelmiszeripar területén szeretnénk elhelyezkedni, nézzünk körül itt. A mezőgazdasághoz kapcsolódó pedig állásokat itt találjuk. A gyártás, termelés területén is érdemes körülnéznünk, hiszen mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt.

Ha nem ezekben a szektorokban képzeljük el a jövőnket, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Egyértelműen megállapítható, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala