Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Az üzleti szolgáltatásokat kínáló amerikai vállalat öt nyelven nyújt ügyfélszolgálati támogatást hazánkból egy, a közelmúltban Európába is belépő, vezető amerikai streaming szolgáltató vállalat számára, nyolc országot lefedve.

A Texas állambeli Wako-i központú Support Services Group (S2G) széleskörű üzleti szolgáltatásokat kínál több mint 60 partnerének, a klasszikus szolgáltató központi funkcióktól kezdve a professzionális B2B üzleti szolgáltatásokon át egészen saját CRM-rendszeréig. A cégcsoport jelenleg csaknem 4000 alkalmazottat foglalkoztat 11 ügyfélszolgálati központban az Egyesült Államokban, Mexikóban, a Dominikai Köztársaságban, Kanadában és most már Magyarországon is.

Az S2G vezetése európai központjának helyszínéül a jó gazdasági és infrastrukturális adottságok valamint magasan képzett munkaerő miatt Magyarországot választotta. A 2020 márciusában megnyitott új szolgáltatóközpontban már 250 főt foglalkoztatnak, de a létszám a tervek szerint még az idei évben eléri a 300-at, támogatva a vezető streaming szolgáltató európai működését. A magyarországi beruházás összhangban áll az S2G globális növekedési stratégiájával, hiszen a vállalat a következő években tovább erősítené európai jelenlétét.

Az üzleti szolgáltató központok (BSC) ágazata az egyik legdinamikusabban növekvő szektor ma Magyarországon, egyben a hazai szektor az egyik legérettebb a régiós országokat tekintve. Jelenleg mintegy 120 üzleti szolgáltató központ működik hazánkban, amelyek több mint 55 ezer főnek adnak munkát, jellemzően az Y generációhoz tartozó (1980 és 1999 között született), nyelveket beszélő, diplomás fiataloknak, ezáltal nagymértékben hozzájárulva ahhoz, hogy minél több tehetséges, jól képzett fiatal maradjon Magyarországon. A magas fizetés, a gyors előmeneteli lehetőségek és az idegen nyelvek használata miatt nagyon sok diplomás fiatal számára vonzó ez az iparág: a munkavállalói kör 78%-a felsőfokú végzettséggel rendelkezik, az átlagos életkor pedig 32 év.

A központok elsősorban pénzügyi, IT, HR és ügyféltámogatási szolgáltatásokat nyújtanak regionális, illetve globális viszonylatban. A magasabb hozzáadott értékű tevékenységek felé tolódással egyidejűleg a hagyományos modellek mellett egyre gyakoribbak az úgynevezett hibrid, illetve kiválósági központok. A működési átalakuláson túlmenően földrajzilag is tapasztalható egyfajta elmozdulás, hiszen egyre hangsúlyosabban jelennek meg a BSC szektor térképén a TIER-2-ként hivatkozott vidéki nagyvárosok, ahol főként az egyetemi bázisra alapozva nyílnak újabb és újabb irodák.

Budapesten jelenleg több mint 2000 nyitott állást találhatunk. 

Az üzleti támogató központok is számos lehetőséget kínálnak, de a nyelvtudásunkat is számos szektorban kamatoztathatjuk: angolul beszélőket ide, német nyelvismerettel rendelkezőket ide, francia nyelvtudásúakat pedig ide várnak.

Egyéb területek érdekelnek minket? A friss álláshirdetések között a személyes beállításaink szerint is böngészhetünk!

Ha a járvány miatt veszítettük el a munkánkat, itt olvashatunk a munkakeresési járadék igényléséről, itt pedig az álláskereséshez kaphatunk hatékony iránymutatást. 

mentőöv állásokért is érdemes kattintanunk, hogy mihamarabb elhelyezkedhessünk. 

Frissítsük, és töltsük fel önéletrajzunkat ide, hogy a munkáltatók is ránk találhassanak.

Kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, így biztosan nem maradunk le egyetlen nekünk való munkáról sem!

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: munka, munkahely, nyelvtudás, ügyfélszolgálat, Budapest