Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A repülőtérhez közel valósul meg a nagy volumenű beruházás, ami eredményeként egy 241.000 négyzetméteres logisztikai bázis fog megépülni. A beruházást a belga–magyar tulajdonú cég, a Weerts Logistics Park és a RaktárAD valósítja meg.

60 hektáros területen valósul meg a projekt, ami 4, egyenként 50.000 négyzetméter nagyságú óriáscsarnok megépítését jelenti. A csarnokok elsősorban nagy logisztikai cégek befogadására lesznek alkalmasak.

A RaktárAD pedig kifejezetten a kkv-k és mikrovállalkozások számára fejleszt logisztikai központokat. A mostani beruházás során egy 36.000 négyzetméter összterületű épületben kisebb cégek, műhelyek bérelhetnek majd területet.

Álláskeresés

Ha a repülőtérhez közel, vagy magán a reptéren szeretnénk elhelyezkedni, a nyelvismeret mindenképp segítségünkre lehet:

- az angol nyelvtudást igénylő pozíciókat itt találjuk,

- a németet itt,

- a franciát itt,

nyelvismeret nélkül pedig itt keressünk.

Ha most gondolkodtunk el először azon, hogy itt az ideje rátalálnunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

Ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha lakhelyünk szerint rangsorolnánk elsősorban, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala