Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Az Audi Hungária két logisztikai központjának tetején alakítják ki az összesen 36 ezer napelemből álló rendszert: az Audi és az E.On együttműködésének köszönhetően év végétől már zöld energiát termel a naperőmű. Az első épületen már elhelyezték a több mint 20 ezer egységet, most zajlanak a második épület beépítésének munkálatai. A kétszer 80 ezer beépített négyzetméteren 12 megawatt beépített csúcsteljesítményű napelempark 5 ezer háztartás éves energiamennyiségét termeli majd meg. A megújuló áramforrásnak köszönhetően 6000 tonnával kevesebb szén-dioxid jut majd a levegőbe. 


„Felelősségteljes vállalatként kiemelten fontosnak tartjuk a tevékenységünkből származó környezeti hatások lehető legalacsonyabb szintre történő mérséklését. Az Audi Hungaria energiaellátásának közel 70 százalékát már most megújuló, geotermikus energiából fedezi. Deklarált célunk, hogy az Audi Hungaria szén-dioxid-semleges vállalat legyen. A megvalósuló naperőműparkkal immár az áramellátás terén is újabb lépést teszünk célunk elérése felé”, mondta Achim Heinfling, az AUDI HUNGARIA Zrt. igazgatóságának elnöke még az év elején a beruházással kapcsolatban.

Pályamódosítás

Az Audi jelenleg is keres munkatársakat Győrben, mérnököknek 8 különböző pozíciót, köztük fejlesztő- és tervezőmérnöki állásokat is kínálnak.

Győrben több mint 160 nyitott pozíció várja a jelentkezőket: keresnek HR vezetőt és toborzási munkatársat is, de a kereskedelemben is több mint 20 állásajánlatot találnak a munkakeresők.

Egyéb szempontok érdekelnek minket? Használjuk személyre szabott beállításainkat a testhezálló lehetőségekért.

Amennyiben még nincs önéletrajzunk, frissítsük, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók számára is láthatóvá váljunk.

Figyeljünk a legfrissebb állásokra is, valamint kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, ha pedig tovább növelnénk esélyeinket,  öltsük le a Profession mobilalkalmazását Androidra ittiPhone-ra pedig itt, így bárhol, bármikor szemezgethetünk a több mint 10.000 állásajánlat közül.

 

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala