Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Ebben az évben több mint 600 tonna búzaadományra számítanak a Magyarok Kenyere programban, hiszen ezidáig mintegy négyszáz tonna búza gyűlt össze Magyarországon. Kárpátaljáról pedig 104 tonna gabonát adtak össze a termelők, ami több mint ezer gazda adománya.

A Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (Magosz) és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) által szervezett Magyarok Kenyere program 2018-ban Magyar Örökség Díjban részesült. 2011-ben, a kezdeményezés indulásakor 10 tonna adományt ajánlottak fel a gazdák, tavaly pedig már 605 tonnát. Az adományozók létszáma néhány százról több ezerre nőtt pár év alatt.

Összefogás a mezőgazdaságban

A kezdeményezés a gazdák jelentős részét megmozgatja, mindenki önkéntes adományát adja bele a programba: a gazdák terménnyel segítenek, a malmok ingyen őrölnek, a költségeket a kamara és a Magosz állja.

Ha a mezőgazdaság területén képzeljük el a jövőnket, szeretnénk esetleg majd mi magunk is egy ilyen kezdeményezés részesei lenni, akkor találjuk meg következő állásunkat ebben a szférában. Itt találjuk a mezőgazdaság, környezet területén meghirdetett friss állásokat!

Pályamódosítás

Egy jól elkészített önéletrajzzal könnyebben pályázhatunk bármilyen állást is szeretnénk a meghirdetett álláslehetőségekre, ezért mindig frissítsük azt, vegyük igénybe hozzá a Profession.hu önéletrajz-készítője segítségét!

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb eséllyel szerezzünk új állást, folyamatosan figyeljük a legfrissebb álláslehetőségeket, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Ha tovább szeretnénk növelni esélyeinket, töltsük fel önéletrajzunkatkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra ittiPhone-ra itt.

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala