Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Pályamódosítás

A tavaly évi adatokhoz képest 6 százalékkal bővült a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér utasforgalma júliusban. Az áruforgalom azonban jelentősen csökkent a korábbi értékekhez képest, júliusban 11,2 ezer tonna áru indult és érkezett a repülőtéren keresztül.

A ferihegyi repülőtér a nyár második hónapjában 1,6 millió utast kezelt idén, a kezelt áru mennyisége viszonyt 8,3 százalékos visszaesést mutat. A gépmozgások, a fel- és leszállások száma 11,6 ezer volt, 4,1 százalékkal több, mint tavaly ugyanilyenkor.

A budapesti repülőtér tavaly rekord utasforgalmat bonyolított le, 14,8 millióan fordultak meg a reptéren, 13,5 százalékkal többen, mint 2017-ben. A repülőtér üzemeltetője jelezte már korábban, hogy az idén 5-10 százalék körüli forgalombővülésre számítanak.

A repülőtéren mindig találhatunk álláslehetőséget, a jelenleg meghirdetett pozíciókat itt böngészhetjük át.

Rekord a reptéren

Érdemes a pályázati lehetőségeket és az álláshirdetéseket folyamatosan figyelnünk:

- a Profession.hu-n rengeteg álláshirdetés vár ránk,

- Budapesten jelenleg is több ezer pozícióra keresnek munkatársat,

- általános iskolai végzettséggel itt találhatunk munkát,

- szakiskolai képzettséggel ezekből a hirdetésből válogathatunk,

- érettségivel a zsebünkben ezeket az álláslehetőséget nézhetjük át,

- főiskola végzettséggel pedig az alábbi állásokra pályázhatunk.

Egy jól elkészített önéletrajzzal könnyebben pályázhatunk bármilyen állást is szeretnénk a meghirdetett álláslehetőségekre, ezért mindig frissítsük azt, vegyük igénybe hozzá a Profession.hu önéletrajz-készítője segítségét!

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb eséllyel szerezzünk új állást, folyamatosan figyeljük a legfrissebb álláslehetőségeket, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Ha tovább szeretnénk növelni esélyeinket, töltsük fel önéletrajzunkatkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra ittiPhone-ra itt.

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala