Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A vállalat célja a nemzetközi vezetőképző programjával, hogy minél több fiatal számára biztosítson vonzó munkahelyet. Ennek keretében háromszor 8 hónapos rotációban ismerhetnek meg a résztvevők három különböző üzletágat és három feladatkört.

A Schneider Electric mindezzel szeretne egyrészt lehetőséget, tapasztalatszerzést nyújtani azoknak, akik most lépnek a munka világába és másrészt a tehetségeket alkalmazni is. A cég folyamatosan fejlődik, nemrég Dunavecsén kezdte meg új gyártóüzeme építését, ahol elektromos elosztóberendezésekhez szükséges középfeszültségű termékeket állítanak majd elő – az okosgyár területe 20 ezer négyzetméter lesz. Az előző év végén pedig befejezett egy korábbi beruházást: Kunszentmiklóson új festőüzemmel és lemezmegmunkáló-géppel fejlesztett.

A cég 1991 óta van jelen Magyarországon, mára már két zalaegerszegi, egy gyöngyösi és egy kunszentmiklósi üzemében, illetve a régiós feladatokat ellátó szigetszentmiklósi logisztikai központjában foglalkoztatja munkavállalóit. A budapesti üzleti, értékesítési és ügyfélszolgálati központjával együtt jelenleg 2000 főt foglalkoztat.

Aktuális álláshirdetések

A meghirdetett mérnöki állásokat itt találjuk, a pályakezdőknek szóló állások ebben a szférában itt találhatók.

Ha még nincs tapasztalatunk egyáltalán a munka világában, de szeretnénk már elhelyezkedni, ezeket az állásokat böngésszük át.

Ha nem ezen a területen szeretnénk elhelyezkedni, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Egyértelműen megállapítható, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala