Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A kialakult szituáció sok tekintetben megterhelő: van, akinek a korábban soha nem próbált távmunkára való átállás jelent kihívást, másoknak a munka és magánélet összehangolása, mivel gyermek mellett teljesítik a feladataikat, akadnak olyanok is, akiknek megsokszorozódott a munkája a váratlan fordulat okán, és olyanok is, akik erős bizonytalanságot éreznek a jövőt illetően. Egy biztos: a nem várt események mindannyiunkat érintenek, nyomot hagynak a hangulatunkon, a motivációnkon, a teljesítményünkön, befolyásolják a gondolatainkat, növelik a stressz-szintünket, tehát tudatosan figyelnünk kell magunkra, hogy megőrizzük mentális, lelki és fizikai egészségünket egyaránt. 

Hogy hogyan reagálunk a munkánkban, a kapcsolatainkban, a mindennapi rutinunkban történt változásokra, az teljesen egyéni, azonban annak tudata, hogy nem vagyunk egyedül, és van kivel beszélgetnünk, nagy segítség lehet ebben az időszakban. Pontosan ez a gondolat hívta életre a Meghallgatunk.online kezdeményezést, amelynek keretében hetven mentálhigiénés szakember ajánlotta fel segítségét azoknak, akiknek jól esne egy kis figyelem. 

A szakemberek között vannak coachok, trénerek, életvezetési tanácsadók, család- és művészetterapeuták, pszichológusok és relaxációra specializálódott segítők is. 

Szolgáltatásunkat kizárólag önkéntes segítségnyújtásra hoztuk létre, ahhoz semmilyen üzleti ajánlatot nem csatolunk a jövőben, a beszélgetések ingyenesek. Bízunk benne, hogy mindannyiunk élete hamar visszakerül a normál kerékvágásba, de addig itt vagyunk, hogy segítsünk” – fogalmazza meg Gillányi Attila, a Meghallgatunk alapítója, mentálhigiénés szakember.

Aki úgy érzi, szüksége lenne támaszra, vagy csak egy megértő beszélgetésre vágyna, a Meghallgatunk weboldalán foglalhat egy számára alkalmas időpontot, megjelölve a témáját, és a számára megfelelőbb segítő telefonon vagy valamely online platformon keresi majd fel. A díjmentes szolgáltatás mindenki előtt nyitott, azonban a pszichoterápia alatt álló-, vagy diagnosztizált lelki zavarral küzdő személyek a terápiát végző-, vagy a diagnózist felállító szakember írásos engedélyével vehetik azt igénybe.

 

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: távmunkaotthoni munka, változás, bizonytalanság, segítség