Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Pályamódosítás

A japán Bridgestone új beruházásával 100 munkahelyet hozott létre tatabányai gumiabroncs gyárában. Az összesen 9,2 milliárd forintos fejlesztéshez, 826 millió forint támogatást kapott a cég, hogy a legmodernebb digitális technológiát alkalmazza beruházása eredményeképp.

A Bridgestone megnövekedett kapacitásával 2020-ra évente 7,2 millió abroncsot gyárthat.

A cég mostani, harmadik nagy beruházása eredményeként új, 10 ezer négyzetméteres, 180 ezer abroncs tárolására alkalmas raktár készült el a Tatabánya-Környe Ipari Parkban. A helyszínen rendelkezésére álló hatvan hektár további bővítésre nyújt lehetőséget.

Az új raktár felépítésén túl a vállalat növelte gyártókapacitását, valamint fejlesztette mesterségesintelligencia-alapú abroncsgyártó gépeit.

2010 óta két és félszeresére nőtt a magyar autóipar termelése, 2018-ban elérte a 8500 milliárd forintot. Magyarország a világ országai közül lakosságszámban a 92., miközben az autóipari termelésben a 20. helyet foglalja el. A világ 20 legjelentősebb beszállítójából 15 vállalatnak van gyára az országban.

Száz új munkahely Tatabányán

Bármilyen pozícióban is szeretnénk elhelyezkedni, érdemes a pályázati lehetőségeket és az álláshirdetéseket folyamatosan figyelnünk:

- a Profession.hu-n több ezer álláshirdetés vár ránk,

- Budapesten jelenleg több mint 6500 pozícióra keresnek munkatársat,

- általános iskolai végzettséggel is rengeteg lehetőség vár ránk,

- szakiskolai képzettséggel ezekből hirdetésből válogathatunk,

- érettségivel a zsebünkben ezeket álláslehetőséget nézzük át,

- főiskola végzettségge pedig itt pályázzunk.

Egy jól elkészített önéletrajzzal könnyebben pályázhatunk bármilyen állást is szeretnénk, CV-nk elkészítéséhez vegyük igénybe a Profession.hu önéletrajz-készítőjesegítségét!

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb eséllyel szerezzünk új állást, folyamatosan figyeljük a legfrissebb álláslehetőségeket, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Ha tovább szeretnénk növelni esélyeinket, töltsük fel önéletrajzunkatkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra ittiPhone-ra itt.

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala