Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A GlaxoSmithKline (GSK) 2001-ben jött létre az évszázados múltra visszatekintő GlaxoWellcome és SmithKline Beecham vállalatok összeolvadásával. Az egyesült királyságbeli brentfordi székhelyü, kutatásorientált gyógyszergyártó és egészségmegőrző vállalatcsoport három fő portfólióval rendelkezik: gyógyszerészet, oltóanyagok és fogyasztói egészségvédelem. A GSK több mint 150 országban tevékenykedik, valamint 87 gyártóhellyel rendelkezik a világ 36 országában. A vállalat 2018-ban több mint 95 000 munkavállalót foglalkoztatott, amelyből közel 12 000 fő dolgozott kutatás-fejlesztés területen.

Pályamódosítás

A világ egyik legnagyobb gyógyszeripari cége 2001 óta van jelen hazánkban, és 2014-ben lett a magyar kormány stratégiai partnere. A gödöllői gyártóegység telephelyén kétféle antigént gyártanak (diftéria, tetanusz), a legutóbbi adatok alapján több mint 300 fő foglalkoztatása mellett. A magyarországi telephely az elmúlt évtizedek során bebizonyította, hogy világszínvonalú, magas hozzáadott értéket képvisel a GSK hálózatán belül.

A most átadott fejlesztés egy 2016-ban indított program második lépcsőfoka, melynek eredményeként a magyarországi gyár a korábbihoz képest újabb felhasználási területre állít majd elő diftéria és tetanusz vakcina komponenseket.A mintegy 18 milliárd forint értékű beruházás megerősíti a gödöllői gyár stratégiai szerepét a vállalaton belül, és lehetőséget ad arra, hogy a jövőben a GSK minden DT és TT (Diphtheria Toxoid és Tetanus Toxoid) terméket egy helyen gyártson majd, amely leegyszerűsíti és hatékonyabbá teszi a folyamatokat. Ezek eredményeként a vállalat oltóanyag termékeladásában a magyarországi gyáregység a jelenleginek több mint a kétszeresére növeli a részesedését, míg az előállított termelési érték megháromszorozódik, miközben a termelt vakcina alapanyagok világviszonylatban több milliárd csecsemő és kisgyerek védelmét biztosítják majd.

A Magyarországon tradicionálisnak számító gyógyszergyártás évtizedek óta kiemelkedő szerepet játszik a magyar nemzetgazdaságban, ebben az ágazatban költik a piaci szereplők bevételarányosan a legtöbbet innovációra, ezáltal a szektor a magyar gazdaság leginnovatívabb területének tekinthető.

A gödöllői gyógyszergyár fejlesztése a munkahelyteremtés mellett iparági tekintetben is előrelépést jelent.

Amennyiben a gyógyszeriparban vagy az egészségügyben keresünk állást, ezek a lehetőségek nekünk szólnak.

A legtöbb nyitott pozíciót jelenleg a gyártásban, a kereskedelemben és a pénzügyben találhatjuk, de szakemberekre számos szektorban nagy szükség van.

A jól fizető állásokért ide kattintsunk, itt pedig a külföldi munkák között szemezgethetünk.

Ha a munka-magánélet egyensúlya bír kiemelt jelentőséggel számunkra, ezekre a részmunkaidős állásokra pályázhatunk.

Amennyiben más szempontok érdekelnek bennünket, keressünk személyre szabott beállításaink szerint és válogassunk a több mint 10.000 friss ajánlat között.

Legyünk naprakészek, kérjünk hírleveletés Facebook értesítést, így biztosan nem maradunk le egyetlen nekünk való munkáról sem! Frissítsük, és töltsük fel önéletrajzunkat ide, hogy a munkáltatók is ránk találhassanak. Ha tovább növelnénk esélyeinket, töltsük le a Profession mobilalkalmazását Androidra ittiPhone-ra pedig itt, így bárhol, bármikor válogathatunk az állások között.

 

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: munka, munkahely, gyógyszeripar, fejlesztés, Gödöllő