Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Pályamódosítás

A méhészeti tevékenység hatékonyságának növelését szolgálják az olyan programok, mint a mézfogyasztás ösztönzése, a méhek védelmére való figyelemfelhívás, a mézhamisítás elleni harc és az idén meghirdetett beporzók éve is.

A kezdeményezések mellett pedig támogatások is segítik a magyar méhészeket. Összesen 600 millió forintos, méhcsaládonkénti támogatás segíti az 1,2 millió méhcsaláddal rendelkező, majdnem 20 ezer magyar méhészt.

A további tervek között szerepel egy új támogatási forma bevezetése is, mely szerint a méhészek pályázhatnak majd tárgyi eszközökre is. 

Magyarországon 2010 óta az évi 40 dekagrammról már 1 kilogrammra emelkedett a fejenkénti mézfogyasztás. A kiváló szakembereknek és alapanyagoknak köszönhetően a magyar méz pedig az európai piacokon is megállja a helyét.    

Támogatás a méhészeknek

A környezet, mezőgazdaság területén kínálkozó lehetőségeket mindig érdemes átnéznünk, ide kattintva megtaláljuk a legfrissebb álláshirdetéseket.

Bármilyen pozícióban is szeretnénk elhelyezkedni, érdemes a pályázati lehetőségeket és az álláshirdetéseket folyamatosan figyelnünk:

- a Profession.hu-n több ezer álláshirdetés vár ránk,

- Budapesten jelenleg több mint 6500 pozícióra keresnek munkatársat,

- általános iskolai végzettséggel is rengeteg lehetőség vár ránk,

- szakiskolai képzettséggel ezekből hirdetésből válogathatunk,

- érettségivel a zsebünkben ezeket álláslehetőséget nézzük át,

- főiskola végzettséggel pedig itt pályázzunk.

Egy jól elkészített önéletrajzzal könnyebben pályázhatunk bármilyen állást is szeretnénk, ennek elkészítéséhez vegyük igénybe a Profession.hu önéletrajz-készítője segítségét!

 

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala