Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Eddig, az idei első pályázati kiírás keretében mintegy 100 vállalkozás nyert el összesen másfélmilliárd forint vissza nem térítendő támogatást munkahelyteremtő beruházásához, 600 új munkahely létesítéséhez és csaknem 1100 álláshely megőrzéséhez. A program 2011 óta tart és 27 ezer új munkahely jött létre a segítségével.

A kis- és középvállalkozások foglalkoztatják a magyar munkaerő kétharmadát, ezért kiemelten fontos a lehetőségeik szélesítése, támogatásuk. Most további másfélmilliárd forint támogatási keretre lehet pályázni mikro-, kis- és középvállalkozásoknak munkahelyteremtés céljából. A támogatás keretében többek között új eszközök, gépek beszerzése, ingatlanvásárlás, bérleti díjak, vagy lízing-költségek is elszámolhatók lesznek.

A munkahelyteremtő beruházási támogatás elősegíti a még meglévő munkaerő-tartalék mozgósítását, valamint a hátrányos helyzetű térségek gazdasági és társadalmi felzárkóztatását is.

Támogatás munkahelyteremtéshez

Érdemes a pályázati lehetőségek mellett az álláshirdetéseket is folyamatosan figyelnünk:

- a Profession.hu-n rengeteg álláshirdetés vár ránk,

- Budapesten jelenleg is több ezer pozícióra keresnek munkatársat,

- általános iskolai végzettséggel itt találhatunk munkát,

- szakiskolai képzettséggel ezekből a hirdetésből válogathatunk,

- érettségivel a zsebünkben ezeket az álláslehetőséget nézhetjük át,

- főiskola végzettséggel pedig az alábbi állásokra pályázhatunk.

Pályamódosítás

Egy jól elkészített önéletrajzzal könnyebben pályázhatunk bármilyen állást is szeretnénk a meghirdetett álláslehetőségekre, ezért mindig frissítsük azt, vegyük igénybe hozzá a Profession.hu önéletrajz-készítőjesegítségét!

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb eséllyel szerezzünk új állást, folyamatosan figyeljük a legfrissebb álláslehetőségeket, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Ha tovább szeretnénk növelni esélyeinket, töltsük fel önéletrajzunkatkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra ittiPhone-ra itt.

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala