Támogatás munkahelyteremtéshez

2019. június 26. Forrás: mti.hu, Profession.hu

Mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatására indul program, nézzük a részleteket!

Eddig, az idei első pályázati kiírás keretében mintegy 100 vállalkozás nyert el összesen másfélmilliárd forint vissza nem térítendő támogatást munkahelyteremtő beruházásához, 600 új munkahely létesítéséhez és csaknem 1100 álláshely megőrzéséhez. A program 2011 óta tart és 27 ezer új munkahely jött létre a segítségével.

A kis- és középvállalkozások foglalkoztatják a magyar munkaerő kétharmadát, ezért kiemelten fontos a lehetőségeik szélesítése, támogatásuk. Most további másfélmilliárd forint támogatási keretre lehet pályázni mikro-, kis- és középvállalkozásoknak munkahelyteremtés céljából. A támogatás keretében többek között új eszközök, gépek beszerzése, ingatlanvásárlás, bérleti díjak, vagy lízing-költségek is elszámolhatók lesznek.

A munkahelyteremtő beruházási támogatás elősegíti a még meglévő munkaerő-tartalék mozgósítását, valamint a hátrányos helyzetű térségek gazdasági és társadalmi felzárkóztatását is.

Támogatás munkahelyteremtéshez

Érdemes a pályázati lehetőségek mellett az álláshirdetéseket is folyamatosan figyelnünk:

- a Profession.hu-n rengeteg álláshirdetés vár ránk,

- Budapesten jelenleg is több ezer pozícióra keresnek munkatársat,

- általános iskolai végzettséggel itt találhatunk munkát,

- szakiskolai képzettséggel ezekből a hirdetésből válogathatunk,

- érettségivel a zsebünkben ezeket az álláslehetőséget nézhetjük át,

- főiskola végzettséggel pedig az alábbi állásokra pályázhatunk.

Pályamódosítás

Egy jól elkészített önéletrajzzal könnyebben pályázhatunk bármilyen állást is szeretnénk a meghirdetett álláslehetőségekre, ezért mindig frissítsük azt, vegyük igénybe hozzá a Profession.hu önéletrajz-készítőjesegítségét!

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb eséllyel szerezzünk új állást, folyamatosan figyeljük a legfrissebb álláslehetőségeket, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Ha tovább szeretnénk növelni esélyeinket, töltsük fel önéletrajzunkatkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra ittiPhone-ra itt.

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

- Profession.hu

További rövid hírek
További rövid hírek