Tavaszi fáradtság helyett lendület

2019. április 05. Forrás: Profession.hu

Ne hagyjuk, hogy az év első pár hónapja után már teljes kimerültséget érezzünk, inkább vessük bele magunkat a munkakeresésbe, tavaszi lendülettel!

Önnek ajánlott állások

Ha pályakezdőként keresünk állást, böngésszük át a legfrissebb álláshirdetéseket ide kattintva.

Ha pedig már a tanulmányaink során szeretnénk hasznos szakmai tapasztalatot szerezni, akkor a legfrissebb szakmai gyakornoki pozíciókat nézzük át itt.

Amennyiben pedig részmunkaidős állásban szeretnénk elhelyezkedni, akkor keressünk az alábbi állások között!

Ha asszisztensi, adminisztrációs pozícióban szeretnénk elhelyezkedni, nézzük át a lehetőségeket!

Mérnöki végzettséggel szeretnénk váltani az új évszakban? A budapesti mérnöki lehetőségeket itt tudjuk átböngészni. IT mérnökként itt találunk új lehetőségeket!

Ha a szakmánkban szeretnénk új pozíciót találni, szerencsére rengeteg lehetőség vár ránk!

Ha a gyártás területén próbálnánk ki magunkat, nézzük szét a legfrissebb állások között!

Ha fizikai, segédmunkát keresünk, nézzünk körül a csomagolói, árufeltöltői állások között, az anyagmozgatás, rakodás területén, és a gépkezelői pozícióknál.

Pénzügyi végzettséggel is számos lehetőség vár ránk, nézzük körül a könyvelés területén kínálkozó lehetőségek között, az elemző, tanácsadói pozíciókat pedig itt tekinthetjük át.

Bármilyen pozícióban is szeretnénk elhelyezkedni, érdemes a pályázati lehetőségeket és az álláshirdetéseket folyamatosan figyelnünk:

- a Profession.hu-n rengeteg álláshirdetés vár ránk,

- Budapesten jelenleg is több ezer pozícióra keresnek munkatársat,

- általános iskolai végzettséggel itt találhatunk munkát,

- szakiskolai képzettséggel ezekből a hirdetésből válogathatunk,

- érettségivel a zsebünkben ezeket az álláslehetőséget nézhetjük át,

- főiskola végzettséggel pedig az alábbi állásokra pályázhatunk.

Mindig frissítsük önéletrajzunkat annak érdekében, hogy akár egy jó részmunkaidős, vagy teljes munkaidős állásban el tudjunk helyezkedni.

Profession.hu önéletrajz-készítője, az itt megtalálható sablonok és egyszerű kezelésük nagy segítség lehet számunkra ebben. Az egyes szakmákhoz tartozó önéletrajz mintákból is meríthetünk ihletet ahhoz, hogy hogyan turbózzuk fel kicsit a sajátunkat. Egy jól elkészített önéletrajzzal pedig könnyebben pályázhatunk a legfrissebb meghirdetett álláslehetőségekre!

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb eséllyel szerezzünk új állást, folyamatosan figyeljük a legfrissebb álláslehetőségeket, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Ha tovább szeretnénk növelni esélyeinket, töltsük fel önéletrajzunkatkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra ittiPhone-ra itt.

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

A Profession.hu Google+ oldala

- Profession.hu

További rövid hírek
További rövid hírek