Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!
A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) keretében megjelent kétmilliárd forintos keretösszegű pályázat segíti a vállalkozások versenyképességének javítását. A vállalkozások 5 és 40 millió forint közötti támogatást igényelhetnek új eszközök, gépek beszerzéséhez, új technológiai rendszerek kialakításához, illetve az ezekhez kapcsolódó információs technológia-fejlesztésekhez.
 
A pályázattal új finanszírozási forma indul el, elsőként Magyarországon, amely az Európai Unióban is egyedülállónak számít. Az úgynevezett feltételesen visszatérítendő támogatási forma alkalmazásával olyan fejlesztések támogathatóak, amelyek eredményeképpen a kedvezményezettek a saját múltbeli pozíciójukhoz képest mérhető fejlődést érnek el. 
 
A program keretében a tervek szerint több mint 50 vállalkozás technológiai modernizációja valósulhat meg.
Pályamódosítás
 
Ha állást keresünk, akkor érdemes a lehetőségeket és az álláshirdetéseket folyamatosan figyelnünk:

- a Profession.hu-n rengeteg álláshirdetés vár ránk,

- Budapesten jelenleg is több ezer pozícióra keresnek munkatársat,

általános iskolai végzettséggel itt találhatunk munkát,

szakiskolai képzettséggel ezekből a hirdetésből válogathatunk,

érettségivel a zsebünkben ezeket az álláslehetőséget nézhetjük át,

főiskola végzettséggel pedig az alábbi állásokra pályázhatunk.

A mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai modernizáció támogatására pályázhatnak

Egy jól elkészített önéletrajzzal könnyebben pályázhatunk bármilyen állást is szeretnénk a meghirdetett álláslehetőségekre, ezért mindig frissítsük azt, vegyük igénybe hozzá a Profession.hu önéletrajz-készítője segítségét!

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb eséllyel szerezzünk új állást, folyamatosan figyeljük a legfrissebb álláslehetőségeket, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Ha tovább szeretnénk növelni esélyeinket, töltsük fel önéletrajzunkatkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra ittiPhone-ra itt.

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala