Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

2018-ban a társaság árbevétele 17,961 milliárd forint volt, létszáma 583 fő, míg 2017-ben 17,943 milliárd forint bevételt ért el, a foglalkoztatottak száma pedig 576 volt. 2019-ben a több mint 18 milliárdos árbevételt 608 fős létszámmal érték el. 

A korábban Pannontej néven ismert Savencia Magyarország 2018-2019-ben több milliárd forint értékű beruházással új gyárépületet, raktárat, gyártósorokat és egy regionális kutatás-fejlesztési központot alakított ki Veszprémben. A gyártási kapacitások optimalizálása révén a Savencia csoport egyik csehországi egységéből például a panírozott termékek gyártósora is Magyarországra került át.

90 éves a Medve sajt

A cégcsoport egyik legfontosabb terméke, a Medve sajt idén 90 éves.

A népszerű kördobozos sajtot Stauffer Frigyes, svájci sajtmester gyártotta először répcelaki üzemében. 3 megye tejhozama alakult sajttá a szakavatott kezekben a kezdeti időkben: a kész sajtokat pedig világszerte fogyasztották, még az Egyesült Államokba és Kanadába is szállítottak.

A répcelaki gyár 1955-től a Vas megyei Tejipari Vállalat üzemegysége volt, 1995-ben vásárolta meg a Pannontej Rt., amely jelenleg francia tulajdonban, Savencia Fromage & Dairy Hungary Zrt. néven a mai napig itt gyártja a Medve sajtokat.

Aktuális álláshirdetések

A Medve sajtot is gyártó Savencia Magyarország jelenleg tejfelvásárlási területi képviselőt és brand managert keres. 

Ha Veszprémben keresünk munkát, több mint 400 álláslehetőség közül válogathatunk.

Ha szeretnénk sajtokkal dolgozni, frissáru-pultosként a naponta beérkező friss sajt- és húsáru ízléses tálalása is a feladataink közé tartozik. A Tesco Balatonfüredtől Kecskemétig jelenleg 7 ilyen pozíciót kínál országszerte.