Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Komáromot választotta első európai gyártóhelyszínéül az INZI Controls. A dél-koreai vállalat mintegy 15 milliárd forint értékű beruházással épít akkumulátormodulokat gyártó üzemet, amellyel tovább erősíti hazánk pozícióját közeljövő technológiáját jelentő elektromos meghajtású autók (electric vehicles, EV) termelésében.

Az INZI Controls az INZI-csoport tagjaként autóalkatrészek széles skáláját gyártja, többek között motoralkatrészeket, hűtőrendszer-alkatrészeket, üzemanyag-ellátó alkatrészeket, különféle érzékelőket, alvázrészeket (pl. fékalkatrészek, mágnes-szelepek és légtisztítók), antennák és monitoralkatrészek széles spektrumát kínálják. Az INZI Controls jelenleg Dél-Koreában, Kínában, Indiában, Malajziában, valamint az Egyesült Államokban rendelkezik termelőkapacitásokkal.

Pályamódosítás

A vállalat döntése alapján Magyarországon, Komáromban létesítik legújabb, egyben első európai egységüket, ahol akkumulátormodulokat fognak gyártani európai ügyfeleik számára. A projekt eredményeként nem csak a dél-koreai vállalat piaci pozíciója erősödik, de hazánk is újabb jelentős távol-keleti, az elektromobilitás területén aktív gyártót tudhat partnerei között. Az elmúlt években Ázsia öt vezető akkumulátor gyártója közül hárman is Magyarország mellett tették le voksukat Európában, amely magával vonja az ágazat további szereplőinek hazánkra irányuló érdeklődését és további beruházások érkezését.

Az akkumulátorgyártó ágazat erősödését már a számok is mutatják: az elektronikai szektor termelési volumene 2018-ban már kétszámjegyű növekedést mutatott, ami az újonnan érkező gyártó termelésének felfutásával hosszú évekig fenntartható lehet.

Tovább erősödik az akkumulátor-gyártás hazánkban - munka, gyártás, Komárom

A gyártás, termelés területén több mint 1100 friss hirdetés között válogathatunk.

Szakemberekre a következő szegmensekben van jelenleg a legnagyobb szükség, ezért ezeket is érdemes átböngésznünk:

Szakmunka: 3308 álláslehetőség

Fizikai, segéd, betanított munka: 1811 álláslehetőség

Pénzügy, könyvelés: 1220 álláslehetőség

Értékesítés, kereskedelem: 1134 álláslehetőség

Mérnök: 927 álláslehetőség

Válogassunk a fentiek között, és jelentkezzünk minél több helyre. Figyeljük a legfrissebb állásokra is, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Legyünk naprakészek, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést! Frissítsük önéletrajzunkat, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók ránk találhassanak. Ha pedig a munkakörünkben jellemző bérekről tájékozódnánk, ide kattintsunk a hiteles információkért.

 

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: munka, munkahely, beruházás, gyártás, Komárom