Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Megállapodást írt alá a Tungsram világítástechnikai cég és a veszprémi Pannon Egyetem, melynek eredményeként szélesedik az együttműködés a kutatás-fejlesztés, az oktatás és az energetikai pályázatok terén az aláírók között.

Okos város és tudományos park

Pongrácz Ferenc, a Tungsram Operations Kft. innovációért felelős ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a korábbi évekre visszanyúló együttműködést magasabb szintre emeli a megállapodás, melynek része egyebek mellett az úgynevezett smart city (okos város) pályázat közös megalkotása, illetve az egyetem által megálmodott tudományos park megvalósításában is szerepet vállal a világítástechnikai cég. A science park megvalósításának konkrét lépései a jövő év második felében várhatók - tette hozzá.

A korábbi évekre visszanyúló együttműködésről szólva elmondta, hogy az egyetem fény- és színtan kutatólaboratóriuma, valamint a Tungsram laborjai közös mérésekkel és szakmai ismeretekkel segítik egymás munkáját, emellett a Tungsram az egyetem számára duális képzési partner.

Gelencsér András, a Pannon Egyetem rektora hangsúlyozta, hogy vidéki egyetemként a Pannon Egyetem számára kiemelten fontos a nagyvállalatokkal való együttműködés. Szavai szerint évtizedek óta kiemelten kezeli az egyetem a környezeti szempontok érvényesítését, így a Tungsrammal való együttműködés esetében is az egyik legfontosabb szempont a fenntarthatóság. Csillag Zsolt, a Pannon Egyetem kancellárja elmondta, hogy a Tungsram számos versenyképes megoldással rendelkezik a világítástechnika és az energetika területén, ami illeszkedik az egyetem kutatási területeihez. Reményét fejezte ki, hogy a jövőben több termékfejlesztést, innovációt valósítanak meg közösen, ami gazdasági és fenntarthatósági szempontból világszínvonalat képvisel.

Kapcsolódó álláshirdetések

Ha Veszprémben keresünk állást, az alábbi hirdetések között nézzünk szét, ha megyeszerte válogatnánk, itt találjuk a Veszprém megyei állásokat.

Állások gyártás területen, beleértve minden gyártási területet: több mint 1200 álláslehetőség

Mérnökként több mint 900 állás közül válogathatunk országszerte, a kifejezetten friss diplomásoknak és pályakezdőknek szánt munkalehetőségeket itt találjuk, míg a senior, 5-10 év tapasztalattal rendelkező mérnököknek szóló hirdetések erre vannak.

AJÁNLÓ: A koronavírus miatt új állást keresőknek létrehozott felületünk, az Álláskeresési Térkép egy helyen tartalmaz minden fontos információt: az álláskeresési járadék igénylésétől az állásinterjús felkészülésig.

Ha még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinketkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala