Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A tűzihorganyzás az acélszerkezetek korrózió elleni védelmét célzó eljárás, a közel 6000 négyzetméteres gyártócsarnok építése pedig már meg is kezdődött. A fejlesztés kapcsán fontos, hogy nem fog keletkezni káros anyag a gyártás során.

Az üzemtulajdonos a Nagév Kft., a vállalatnál jelenleg 100 munkavállaló dolgozik, a beruházással pedig további 20 emberre lesz szükség. A cél a kapacitásbővítés, ami várhatóan 20-30 százalékos lesz.

Ha a környéken, Hajdú-Bihar megyében keresnénk állást, nézzük át itt a jelenleg meghirdetett pozíciókat. Sok embert keresnek a megyében az értékesítés, kereskedelem szektorába, fizikai és segédmunkásokra is nagy szükség van, illetve szakmunkásokra is. Továbbá mérnökként is van lehetőség elhelyezkedni a térségben, és az IT programozás, fejlesztés területére is keresnek szakképzett munkavállalókat.

Érdemes körülnéznünk a kínálkozó álláslehetőségek között agyártás, termelés területén, hiszen mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt.

Egyértelműen megállapítható, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha most gondolkodtunk el először azon, hogy itt az ideje rátalálnunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala