Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A húsz éve családi vállalkozásként működő Prevail Co. Kft. kinőtte korábbi telephelyét, ezért vált szükségessé az új üzem megépítése. A cég termékeinek 60 százalékát a hazai piacon, elsősorban multinacionális vállalatoknak értékesíti, 40 százalék az export aránya. A csokoládé alapú édességek Romániába, Szlovákiába és Ausztriába is eljutnak.

A cég a projekt megvalósításához több mint 524 millió forint állami támogatásban részesült, a teljes beruházás összesen másfél milliárd forintból jön létre. A költségekből 1,1 milliárd forint maga az épület létesítése, a fennmaradó összegből gépeket és csomagoló berendezéseket vásárolnak.

A vállalat tervei szerint az év végére elkészülhet az új üzem, aminek köszönhetően megduplázhatja árbevételét a cég. A tősgyökeres békési cég 60 embert foglalkoztat, és a beruházásnak köszönhetően 15 százalékos létszámbővítés várható.

Új édesipari üzem épül Békésen

Érdemes a friss álláshirdetéseket folyamatosan figyelnünk!

Egy jól elkészített önéletrajzzal könnyebben pályázhatunk bármilyen állást is szeretnénk a meghirdetett álláslehetőségekre, ezért mindig frissítsük azt, vegyük igénybe hozzá a Profession.hu önéletrajz-készítőjesegítségét!

Pályamódosítás

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb eséllyel szerezzünk új állást, folyamatosan figyeljük a legfrissebb álláslehetőségeket, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Ha tovább szeretnénk növelni esélyeinket, töltsük fel önéletrajzunkatkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra ittiPhone-ra itt.

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala