Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Az USA egyik legnagyobb magánkézben lévő vállalatcsoportjához, a Koch Industries-hoz tartozó Guardian csoport orosházi beruházásban is érintett Guardian Glass divíziója üvegtermékeket, üveggyapot szigetelést gyárt a kereskedelmi, lakossági, autóipari és műszaki szegmens számára. Fontosabb termékeik közé tartoznak a float (úsztatott) és a bevonatos üveg termékek, az edzett üveg-, az alacsony emissziós (Low-E) üveg-, tükrös és mintás üveg-, szolár üveg-, szigetelő és fényvisszaverő üvegtermékek.

Új gyártóssorral bővült az orosházi üveggyár

A beruházásnak az ad aktualitást, hogy egyes országok szabályozásai a külső nyílászárók és beltéri üvegek esetében is megkövetelik a biztonságos üvegek használatát, amire a laminált üveg a leghatékonyabb megoldás. Az ipari és lakossági épületek esetében egyaránt nő az igény a zajcsökkentésre, ami miatt megnövekedett a hangszigetelő laminált üvegek iránti kereslet. A lakóépületeket egyre inkább tripla üvegezéssel építik majd, ami azt eredményezi, hogy a jövőben még nagyobb szükség lesz az ilyen típusú üvegekre.

A Guardian Glass európai központja Luxemburgban található. A divízió 160 ország vevőit szolgálja ki, 26 országban rendelkezik gyárakkal (Európában 10 gyáruk található), és napi szinten 500 kilométernyi úsztatott üveget állít elő. A rendszerváltás előtt kiemelkedő jelentőségű beruházást jelentett Magyarországon, amikor a Guardian Glass 1988-ban részesedést vásárolt az orosházi üveggyárban. A folyamatos fejlesztések és beruházások eredményeként 1991-ben újra megnyílt üzemet az elmúlt évtizedek során tovább modernizálták.

Új gyártósorral bővült az orosházi üveggyár - munka, szakma, üvegipar

A 330 főt foglalkoztató orosházi gyárban átadott gyártósor havonta 150 kamionnyi terméket állít elő, amelyek 80 százaléka a külpiacokon fog gazdára találni.

A gyártás és termelés területén jelenleg ezeket a nyitott állásokat találjuk.

Mivel szakemberekre számtalan szegmensben szükség van, érdemes szétnéznünk az alábbiak között is:

Szakmunka: 3311 álláslehetőség

Fizikai, segéd, betanított munka: 1652 álláslehetőség

Értékesítés, kereskedelem: 1176 álláslehetőség

Pénzügy, könyvelés: 1044 álláslehetőség

Mérnök: 1014 álláslehetőség

Válogassunk a fenti lehetőségek között, és jelentkezzünk minél több helyre. Figyeljük a legfrissebb állásokra is, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Legyünk naprakészek, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést! Frissítsük önéletrajzunkat, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók ránk találhassanak. Ha pedig a munkakörünkben jellemző bérekről tájékozódnánk, ide kattintsunk a hiteles információkért.

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: munka, szakma, üvegipar, fejlesztés, Orosháza