Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Az Ecseren épülő bázis a Volvo Trucks kelet-európai régiójának legnagyobb, legzöldebb és legmodernebb épületegyüttese lesz.

Ez év áprilisában kezdődött a zöldmezős beruházás, aminek keretében készül egy modern, többfunkciós iroda is a munkavállalóknak.

„Arra számítunk, hogy ebben az új környezetben még színvonalasabb szolgáltatást nyújthatunk partnereinknek. De ami talán ennél is fontosabb, hogy közelebb kerülnek egymáshoz a saját dolgozóink és az ügyfeleink, aminek köszönhetően interaktívabb, magasabb színvonalú szolgáltatást tudunk nyújtani.” – mondta el Somogyi Tamás, a Volvo Hungária Kft. service retail igazgatója.

Az építkezés, illetve a működés során is nagy hangsúlyt kap a fenntarthatóság és a klímasemlegesség.

Az épületegyüttesben külön kamionmosó, vásárlói pihenő-váró részleg, használtjármű kereskedés és porta is lesz. Ezekből a részekből fog állni a Volvo új központjának főépülete: kétszintes iroda, buszszerviz, teherautószervíz, vizsga- és oktatóközpont.

A beruházás során 5,5 ezer négyzetméternyi területet építenek be, továbbá több mint 23 ezer négyzetméter zöldterületet alakítanak ki, illetve 125 fát is ültetnek. A projekt 2024 júliusára készül el.

Álláskeresés

Ha Pest megyében keresnénk állást, böngésszük át itt a megjelent hirdetéseket.

Érdemes körülnéznünk a kínálkozó álláslehetőségek között, ha munkahelyet váltanánk, így ha képzettségünk szerint keresnénk a pozíciók között, böngésszünk így:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Ha részmunkaidős állásban próbálnánk ki magunkat, kattintsunk ide, de mindenképp érdemes megnéznünk a részletes keresőt is, hogy rátaláljunk a megpályázandó állásokra.

Ha lakhelyünk szerint rangsorolnánk elsősorban, akkor itt kezdjük az álláskeresést. A kulcsszavas keresésben pedig ez a rész lesz a segítségünkre.

Ha nyelvismeretünk szerint keresünk új pozíciót, akkor nézzünk körül így:

- az angol nyelvtudást igénylő pozíciókat itt találjuk,

- a németet itt,

- a franciát itt,

nyelvismeret nélkül pedig itt keressünk.

Ha most gondolkodtunk el először azon, hogy itt az ideje rátalálnunk az igazán nekünk való állásra, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között, személyes prioritásaink szerint.

Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, így biztosan azonnal értesülünk a nekünk való új munkákról!

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala