Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A Győri Széchenyi István Egyetem és az Audi Hungaria még szorosabbra fűzte eddigi együttműködését, mivel megalakult az Audi Hungaria Külső Tanszék.

Az Audi Hungaria Járműmérnöki Kar kötelékén belül alakult új tanszék a mesterképzésben részt vevő diákok gyakorlatorientált oktatásában vállal jelentős szerepet. A tanszéknek az autóipari vállalat területén található Kísérleti Motorgyártó Központ (MAC) ad otthont.

„Töretlen fejlődést mutat az a kiváló együttműködés, amelyet a Széchenyi István Egyetemmel immár nyolc tanszéken folytatunk. A felsőoktatás és az ipari szféra összefonódása által jelentős elméleti és gyakorlati tudás koncentrálódik, amely kiemelkedő jelentőségű minden résztvevő számára. Büszke vagyok arra, hogy az új tanszék vállalatunk falain belül talált otthonra” – mondta el Dr. Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja.

Az újonnan alakuló tanszék tantervbe épülő gyakorlati óráit a Kísérleti Motorgyártó Központ képzett szakértő munkatársai fogják tartani már a 2019/20-as tanév őszi szemeszterétől.

2015. év elején alapította a vállalat a győri egyetemmel karöltve az Audi Hungaria Járműmérnöki Kart. A karhoz most már hét tanszék tartozik: a Belsőégésű Motorok és Járműhajtások Tanszék, a Járműgyártási Tanszék, a Járműfejlesztési Tanszék, az Anyagtudományi és Technológiai Tanszék, a Környezetmérnöki Tanszék, a Logisztikai és Szállítmányozási Tanszék, valamint az újonnan alapított Audi Hungaria Külső Tanszék. 2014-ben a Kautz Gyula Gazdaságtudományi Karon megalapították a Vezetéstudományi és Szervezeti Kommunikáció Tanszéket, ami szintén az Audi Hungariával közösen jött létre.

Új lehetőség a győri felsőoktatásban

Már a tanulmányok során érdemes hangsúlyt fektetni a szakmai tapasztalatok megszerzésére, és gyakornoki pozícióban elhelyezkedni. A legfrissebb szakmai gyakornoki pozíciókat itt tudjuk átnézni!

Az autóipari vállalat jelenlegi álláshirdetéseit itt tudjuk megnézni, a Győrben meghirdetett pozíciókat pedig itt tudjuk átböngészni.

Pályamódosítás

Mindig frissítsük önéletrajzunkat annak érdekében, hogy akár egy jó gyakornoki, részmunkaidős, vagy teljes állásban el tudjunk helyezkedni. A Profession.hu önéletrajz-készítője, az itt megtalálható sablonok és egyszerű kezelésük nagy segítség lehet számunkra ebben. Az egyes szakmákhoz tartozó önéletrajz mintákból is meríthetünk ihletet ahhoz, hogy hogyan turbózzuk fel kicsit a sajátunkat.

Egy jól elkészített önéletrajzzal pedig könnyebben pályázhatunk a meghirdetett álláslehetőségekre!

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb eséllyel szerezzünk új állást, folyamatosan figyeljük a legfrissebb álláslehetőségeket, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Ha tovább szeretnénk növelni esélyeinket, töltsük fel önéletrajzunkatkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra ittiPhone-ra itt.

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala