Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A 275 új munkahelyet teremtő, 31,8 milliárd forint értékű beruházás segítségével a német vállalat elektromos és hibrid hajtású gépjárművekhez készülő inverterekbe épített félvezető modulokat fog gyártani.Az Infineon ceglédi telephelyén azt követően hozták meg az új gyárról szóló döntést, hogy 2018 júniusában átadták a vállalat új központi épületét a Pest megyei településen.

Új lehetőségek a gyártásban

Az Infineon félvezető technológiájával a gépjárművek teljes energiaellátási-lánca hatékonyabban működik. A hatékony energiafelhasználás mellett az Infineon félvezető megoldásai lehetővé teszik az okos mobilitást, valamint az adatok biztonságos rögzítését és továbbítását.

A több mint 40.000 főt foglalkoztató, müncheni székhelyű Infineon Technologies AG a világpiacon vezető szerepet tölt be a félvezető alkalmazások területén. A vállalatcsoport világszerte 134 helyszínen van jelen Ázsiában, a csendes-óceáni térségben, Európában, Afrikában, a Közel-Keleten, Japánban, Észak-, illetve Dél-Amerikában is. A 2017/2018-as üzleti évben a vállalat 7,6 milliárd euró nettó árbevételt realizált, és komoly hangsúlyt fektet az innovációra, amit jól érzékeltet, hogy világszerte 35 helyszínen folytat K+F tevékenységet.

A hazánkban mintegy 1.300 főt foglalkoztató Infineon-csoport szerepét erősíti, hogy a vállalat figyelmet fordít arra is, hogy a magyar kis- és középvállalkozásokat bevonja a beszállítói körbe. A ceglédi vállalat a teljesítmény-félvezető modulok meghatározó gyártóbázisa, az itt előállított félvezető eszközöket az ipari automatizálás, a hajtástechnika, a gyógyászati berendezések, az energia előállítás, szállítás és elosztás, valamint a megújuló energiaforrások területén alkalmazzák.

Új lehetőségek a gyártásban - munka, gyártás, Pest megye

A gyártás, termelés területén több mint 1000 friss hirdetés között válogathatunk. 

Az autóiparban aktuálisan több mint 300 lehetőség vár ránk.

Amennyiben Pest megyében keresünk állást, itt érdemes szétnéznünk.

Ha vállalnák a költözést is egy jó munkáért, lakhatási támogatásra ezeken a helyeken számíthatunk.

Középfokú végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt találhatjuk meg a számításunkat.

Szemezgessünk a feni lehetőségek között, és jelentkezzünk minél több helyre. Figyeljük a legfrissebb állásokrais, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Legyünk naprakészek, kérjünk hírleveletés Facebook értesítést! Frissítsük önéletrajzunkat, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók ránk találhassanak. Amennyiben CV nélkül pályáznák, próbáljuk ki a Mobilmunkát!

 

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék:  munka, munkahely, beruházás, gyártás, Pest megye