Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Eddigi legnagyobb fejlesztésébe kezdett az Infineon Cegléden: a német vállalat legújabb beruházásával 100 millió euró értékben épít újabb magyar gyártóegységet. Az új üzemben elektromos és hibrid hajtású gépjárművek invertereihez készülnek majd félvezető modulok.

A több mint 40 000 főt foglalkoztató, müncheni székhelyű Infineon Technologies AG az ipari alkalmazású félvezetők fejlesztésében és gyártásában tölt be piacvezető szerepet. Az Infineon a Föld hat földrészén összesen 134 országban van jelen, több mint 40 000 embernek munkát adva. A német vállalat komoly hangsúly fektet vezető szerepének megőrzésére, ezért világszerte 35 helyszínen folytat K+F tevékenységet 8600 főt foglalkoztatva ezen a területen.

Pályamódosítás

A ceglédi telephelyen az Infineon két magyarországi egysége félvezető modulok, valamint nyomott kontaktusú tárcsatirisztorok, tárcsadiódák és bipoláris modulok szerelését és mérését végzi, 1300 munkavállalót foglalkoztatva. A félvezetők gyártásával foglalkozó leányvállalatnál a német konszern húsz év alatt közel 120 millió eurót fordított beruházásokra. A ceglédi vállalat a teljesítmény-félvezető modulok meghatározó gyártóbázisa, az itt előállított félvezető eszközöket az ipari automatizálás, a hajtástechnika, a gyógyászati berendezések, az energia előállítás, szállítás és elosztás, valamint a megújuló energiaforrások területén alkalmazzák.

Infineon legújabb, 100 millió euró értékű fejlesztése a félvezetők mellett a magyarországi elektromobilitást is erősíti, hiszen a német vállalat elektromos és hibrid hajtású gépjárművekhez készülő inverterekbe épített félvezető modulokat fog gyártani az új ceglédi egységben. A 275 új munkahelyet teremtő beruházás emellett a magyar kkv szektort is támogatja, hiszen az Infineon kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a magyar kis- és középvállalkozásokat bevonja a beszállítói értékláncban.

Új lehetőségek az elektromobilitásban - munka, munkahely, autóipar

Az autóipar aktuálisan is számos lehetőséget kínál, de a szakemberek valamennyi területen keresettek.

Amennyiben Cegléden helyezkednénk el, ide kattintsunk, itt pedig a Pest megyei állások között válogathatunk.

Általános iskolai végzettséggel itt, szakiskolai végzettséggel pedig itt találhatjuk meg a nekünk való munkát.

Középfokú végzettséggel ide, főiskolai diplomával pedig ide várják a jelentkezésünket.

Még nincs önéletrajunk? Frissítsük, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók is ránk találhassanak, ezzel esélyeinket tovább növelhetjük.

Figyeljük a legfrissebb állásokrais, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Legyünk naprakészek, kérjünk hírleveletés Facebook értesítéstis.

 

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: munka, munkahely, elektromobilitás, gyártás, Cegléd