Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

2005-ös Magyarországra érkezése óta már negyedik jelentős mértékű bővítésébe kezd szolnoki telephelyén az F.Segura. A spanyol járműipari beszállító 4.2 milliárd forint értékben telepít új, Ipar 4.0-ás gyártást lehetővé tevő technológiát egyetlen Spanyolországon kívüli európai gyártóegységébe, mellyel a termelés hatékonyságának javítása mellett 80 új munkahelyet is létesít.

Az 1970-ben alapított Segura cégcsoport gépjárművekhez való fém alkatrészek – beltér, ülés, karosszéria és motor elemek, kipufogórendszerek – tervezésével, fejlesztésével és gyártásával foglalkozó ipari cégcsoport. Szolgáltatásaik között megtalálhatóak a tervezési, prototípus-készítési és formagyártási feladatok, továbbá végeznek sajtolást, hegesztést, felületi kezelést és habosítást is. A spanyol vállalat partnerei között tudhatja többek között a PSA és a Volkswagen csoport márkáit, valamint a Mercedes-Benzt, vagy a Mazdát.

Új lehetőségek Szolnokon - munka, munkahely, autóipar

A Segura 2005 óta van jelen Magyarországon, a szolnoki gyártóegység a spanyol és kínai gyárhálózat szerves részeként egészíti ki a globális termelési struktúrát. Az elmúlt közel másfél évtized alatt az F.Segura Hungary folyamatosan bővítette a üzemének alapterületét, ezáltal a gyártás volumenét, melyek eredményeként az egység alapterülete több mint duplájára növekedett.

A most induló beruházás már a negyedik fejlesztési ütem, melynek keretében részben magas hozzáadott értékű pozíciókat teremtenek. A spanyol vállalat csúcstechnológiás hatékonyságjavító befektetése kiváló példája a „Made in Hungary" típusú, egyszerűbb gyártási tevékenységek felől az „Invented in Hungary" típusú, magasabb technológiai színvonalat és hozzáadott értéket hazánkba telepítő projektek felé történő elmozdulásnak.

Ha az autóiparban helyezkednénk el, itt érdemes szétnéznünk, Jász-Nagykun-Szolnok megyében pedig ezeket a munkákat találhatjuk aktuálisan.

Szakemberekre máshol is nagy szükség van:

Szakmunka: 3225 álláslehetőség

Fizikai, segéd, betanított munka: 1681 álláslehetőség

Gyártás,termelés: 1388 álláslehetőség

Értékesítés, kereskedelem: 1224 álláslehetőség

Pénzügy, könyvelés: 1176 álláslehetőség

Mérnök: 1039 álláslehetőség

Válogassunk a fenti lehetőségek között, és jelentkezzünk minél több helyre. Figyeljük a legfrissebb állásokrais, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Legyünk naprakészek, kérjünk hírleveletés Facebook értesítést! Frissítsük önéletrajzunkat, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók ránk találhassanak. Amennyiben CV nélkül pályáznák, próbáljuk ki a Mobilmunkát!

 

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék:  munka, munkahely, autóipar, gyártás, Miskolc