Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A tájékoztatás szerint a 2012-ben alapított vállalat a tőkebefektetést a Karma Ventures és a Samsung Catalyst Fund vezetésével a Partech, az Inventure, a Credo Ventures és a magyarországi Day One Capital hajtotta végre. A Commsignia közölte, a tőkebefektetésből elsősorban fejlesztői bázisuk növekedését finanszírozzák, több mint 100 új, magas hozzáadott értékű munkahely létrehozását tervezik. 

Az 50 munkavállalót foglalkoztató, budapesti központú cég fő profilja a járművek és az azokat körülvevő infrastruktúra közötti kommunikációt lehetővé tevő szoftveres és hardveres megoldások, melyeket elsősorban okosváros projektekhez és autóipari felhasználásra fejlesztenek. A közleményben kiemelték, hogy jelentős kutatás-fejlesztési (K+F) tevékenység mellett a cég 17 konzorciumnak tagja, és az iparág szabványosítási folyamat aktív résztvevője. Példaként említik, hogy vezető autógyártókkal és autóipari beszállítókkal dolgoznak együtt, de az ő megoldásuk szolgáltatja például egy önvezető busz számára a közlekedési információt Las Vegasban az okosváros fejlesztésnél, mely alapján a fedélzeti rendszer döntéseket tud hozni.    

Új munkahelyek a járműiparban - munka, fejlesztés, autóipar

Kovács József, a Commsignia vezérigazgatója a közleményben elmondta, a befektetést növekedési terveik megvalósítására fogják felhasználni. Büszke arra, hogy a fejlesztői csapatuk világszinten az egyik legjobbnak számít a V2X (járműkommunikációs) piacon. Erre a tudásra és tapasztalatra alapozva bővítik erőforrásaikat, szakembergárdájukat.

A V2X technológiával lehetővé válik, hogy az autók fizikai látótávolságukat jóval kiterjesszék, és azonnal értesüljenek a környezetükben zajló, a pályájukat befolyásoló eseményekről azáltal, hogy akár az infrastruktúra, vagy egy másik jármű érzékeli azokat. A közlekedés kooperatívvá tételével a szereplők jóval több információhoz jutnak, így elkerülhetővé válik például egy piros lámpa figyelmen kívül hagyásából kialakuló baleset, biztonságosabbá válhatnak akár a vasúti kereszteződések is - írják a közleményben.

A cég az elmúlt években folyamatosan növelte bevételeit, a 2018-as évet 314 millió forintos bevétellel zárta, mely 34 százalékkal több, mint a megelőző évben.     

Pályamódosítás

Az autóiparban jelenleg ezek a lehetőségek várnak ránk, fejlesztőként pedig itt találhatjuk meg a nekünk való munkát.

Szakemberekre országosan, számos iparágban szükség van, ezért az alábbiak között is érdemes szétnéznünk:

Szakmunka: 3243 álláslehetőség

Fizikai, segéd, betanított munka: 1639 álláslehetőség

Értékesítés, kereskedelem: 1066 álláslehetőség

Pénzügy, könyvelés: 969 álláslehetőség

Mérnök: 813 álláslehetőség

Jelentkezzünk minél több helyre és figyeljünk a legfrissebb állásokra is, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Legyünk naprakészek, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, így biztosan nem maradunk le egyetlen nekünk való munkáról sem! Ha tovább növelnénk esélyeinket, töltsük le a Profession mobilalkalmazását Androidra ittiPhone-ra pedig itt, így bárhol, bármikor szemezgethetünk a több mint 10.000 állásajánlat közül.

 

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: munka, munkahely, karrier, autóipar, fejlesztés