Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Duális képzést indított az esztergomi intézményben a cég, ahol a Bottyán János Technikum elektronikai technikus tanulói kapnak biztos elméleti alapokat, továbbá a modern eszközökkel felszerelt iskolában gyakorlati ismeretekre is szert tehetnek.

A Suzuki új oktatócentrumában a tervek szerint más szakiskolák tanulói is fognak majd tanulni, bekerülni a duális képzés programjába.

Az intézményben tantermet és tanműhelyt is kialakítottak. A diákok projektfeladatokat készítenek itt, illetve mentorok segítségével tanulhatnak. Az iskola elvégzése után pedig akár munkalehetőséget is kaphatnak a Suzukinál.

„Az új technológiák, a digitalizáció és a folyamatosan változó igények olyan kihívásokat és lehetőségeket hoznak magukkal, amelyekre a diákoknak és a munkatársainknak egyaránt fel kell készülniük. A képzés során a tanulók nemcsak szakmai tudást szerezhetnek, hanem olyan értékekkel és kompetenciákkal gazdagodhatnak, amelyek segítik őket ebben a változó világban” – mondta el a vállalat HR-ért, pénzügyekért és informatikáért felelős operatív igazgatója, Dr. Fejesné Gyurján Ildikó.

Álláskeresés

Komárom-Esztergom megyében jelenleg többszáz állást hirdettek meg, ezeket itt találjuk, illetve a gyártás, termelés területén is számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt.  Az értékesítés, kereskedelem területére is keresnek embereket, illetve az építőipar, ingatlan szektorban is több állást hirdettek meg, szakmunkásokra és mérnökökre is szükség van, továbbá a fizikai, betanított munkára is rengeteg helyen keresnek munkaerőt.

Ha nem ebben a szektorban képzeljük el a jövőnket, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Az aktuális álláshirdetésekből egyértelműen kirajzolódik, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnézni, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala