Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Eric Starkloff, a National Instruments Corporation elnöke az ünnepségen elmondta: az 5,5 milliárd forintos beruházással 210 új munkahelyet létesítenek Debrecenben, ahol már 1500 embernek adnak munkát. A texasi székhelyű cég elnöke felidézte, hogy 18 évvel ezelőtt a jó munkaerő, a jó egyetem és a jó partner város miatt választották Debrecent a beruházás helyszínéül, ami jó döntésnek bizonyult.

Új perspektíva Debrecenben

Az NI hosszú távú tervei igazolásaként 2016-ban jelentette be a fejlesztést, a projekt megvalósítása a határidő szerint halad, az irodaépület várhatóan év végére készül el. A kivitelezés mellett a munkavállalók toborzása is hatékonyan zajlott, a pályázatban vállalt munkakörök 100 százalékát már betöltötték. Az új munkatársak mérnöki és informatikai, kutatás-fejlesztési, valamint egyéb szolgáltatási területeken dolgoznak, legtöbbjük felsőfokú végzettséggel, illetve angol és más idegen nyelv ismeretével rendelkezik - ismertette Eric Starkloff.

Hozzátette: Debrecen fontos része a vállalat globális stratégiájának, Texas után itt található a második legnagyobb gyáruk, illetve szolgáltató központjuk. Külön kiemelte az NI kapcsolatait a helyi oktatási intézményekkel. A bokrétaavatón elhangzott, hogy ez év szeptemberétől közös, duális képzést indít a Debreceni Egyetem gazdaságtudományi kara és az NI Hungary Kft. A meghirdetett képzés alkalmas arra, hogy naprakész, az iparban is azonnal alkalmazható ismeretekkel ruházza fel a résztvevőket.

Új perspektíva Debrecenben - munka, oktatás, Debrecen

Szepesi Balázs, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) gazdaságfejlesztésért felelős helyettes államtitkára szerint Debrecen Magyarország egyik legnagyobb fejlődési potenciállal rendelkező városa. Fontosnak nevezte, hogy egy technológiai cég fejleszt Debrecenben, ami beleillik abba a koncepcióba, hogy Magyarországon nem összeszerelő üzemekre van szükség, hanem magas hozzáadott értéket képviselő, és dolgozóinak magas jövedelmet biztosító vállalatokra. A helyettes államtitkár szerint az, hogy az elmaradottabb keleti térségben lévő Debrecen ilyen mértékben tud fejlődni, elsősorban a helyi szellemi tőkének, humán erőforrásnak köszönhető.

Amennyiben Debrecenben keresünk munkát, ezek a nyitott állások lehetnek érdekesek számunkra.

Érdemes szemezgetnünk az alábbiak között is, mivel ezekre a területekre keresik aktuálisan a legtöbb szakembert:

Szakmunka: 3417 álláslehetőség

Fizikai, segéd, betanított munka: 1796 álláslehetőség

Értékesítés, kereskedelem: 1237 álláslehetőség

Gyártás, termelés: 1190 álláslehetőség

Pénzügy, könyvelés: 1169 álláslehetőség

Válogassunk a fenti lehetőségek között, és jelentkezzünk minél több helyre. Figyeljük a legfrissebb állásokra is, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Legyünk naprakészek, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést! Frissítsük önéletrajzunkat, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók ránk találhassanak. Ha pedig a munkakörünkben jellemző bérekről tájékozódnánk, ide kattintsunk a hiteles információkért.

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: munka, munkahely, oktatás, karrier, Debrecen