Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

2026-ig tartó, átfogó beruházási program indul a DUOCOR magyarországi telephelyén. A német családi vállalkozáshoz tartozó bútorgyártó üzemben 3,2 milliárd forint értékben épülnek új csarnokok, valamint a géppark is megújul, ezáltal jelentősen bővül a termelési volumen, illetve tovább szélesedik a gyártott termékek spektruma.

Pályamódosítás

A vállalat magyarországi egysége 1993-ban alakult Makón, fő tevékenysége irodabútor gyártása, ami három fő területre bontható, úgy, mint fémfeldolgozás, faipari megmunkálás, valamint műanyagipari megmunkálás. A DUOCOR termékei széles spektrumot fednek le, az iskola- és irodabútorok, kollégiumi, előadótermi berendezések mellett katonai bútorokat, kórházi és otthonápolási bútorokat, üzletberendezések elemeit, vagy egész egységeket.

A DUOCOR nagy tapasztalatokkal rendelkezik az ismétlődő, sokféle variációval rendelkező, kis és közepes sorozattermékek gyártásában és nagy pontosságú logisztikájában. Makón ma már közel 360 munkatárs dolgozik a tízhektáros telken felépült 30 000 négyzetméteres termelési területen.

A most bejelentett, több mint 3 milliárd forint értékű beruházás keretében a DUOCOR bővíti a kórházi-, iskola-, és irodabútor, valamint iskolai táblagyártó kapacitásait. A 65 új munkahelyet teremtő beruházássorozat keretében 2026-ig új gépek érkeznek, valamint további gyártócsarnokok létesülnek. A beruházás részeként mostanra készült el egy 4300 négyzetméter alapterületű, kétszintes gyártócsarnok, amely a beruházás befejezéséig közel a duplájára, 8000 négyzetméteresre bővül majd.

Új perspektívák az irodabútor-gyártásban - munka, munkahely, gyártás

A gyártás területén jelenleg is több mint 1100 állást találhatunk, Csongrád megyében pedig ezeket a lehetőségeket kínálják.

Rendkívül keresettek a szakemberek a pénzügy és a kereskedelem területén is, ezért ha ilyen irányú az érdeklődésünk, ezek között is érdemes szétnéznünk.

A pályakezdőként itt találhatjuk meg a számításunkat, ha pedig már rendelkezünk munkatapasztalattal, ide pályázzunk.

Általános iskolai végzettséggel itt, szakiskolai végzettséggel pedig itt válogathatunk a nekünk való munkák között. Középfokú végzettséggel ide, főiskolai diplomával pedig ide várják a jelentkezésünket.

Amennyiben a bérezés kiemelet jelentőséggel bír számunkra, ide kattintva kereshetünk a jól fizető állások között, ha pedig információra lenne szükségünk a munkakörünkben aktuálisan jellemző bérekről, itt tájékozódhatunk.

Szemezgessünk a fentiek között, és jelentkezzünk minél több helyre. Figyeljük a legfrissebb állásokrais, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Legyünk naprakészek, kérjünk hírleveletés Facebook értesítést! Frissítsük önéletrajzunkat, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók ránk találhassanak.

 

Készítette: Istók Nikoletta

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

Címkék: munka, munkahely, gyártás, irodabútor, Csongrád megye