Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A cég nyílászárók és az ahhoz kapcsolódó termékek forgalmazásával foglalkozik. A bonyhádi vállalat 1184 négyzetméteres raktárcsarnokot épített, a fejlesztés célja a kapacitásbővítés volt.

A Herbavitnek már volt egy meglévő 1080 négyzetméteres raktára, így az újjal megduplázta kapacitását. A most átadott épület mellett még új készletkezelő szoftvert is bevezetett a vállalat papírmentes, PDA-s rendszer használatával. A projekt összesen 270,4 millió forintos összegű.

A cég 2021-ben 36 főt foglalkoztatott, ami mára már 46-ra nőtt.

Álláskeresés

Amennyiben Tolna megyében keresünk munkahelyet, kattintsunk ide. A gyártás, termelés területén is érdemes körülnéznünk, hiszen mindig számos munkalehetőség akad, ezeket nézzük át itt.

Ha nem ebben a szektorokban képzeljük el a jövőnket, és még csak keressük a nekünk való állást, akkor nézzünk körül az álláslehetőségek között személyes prioritásaink szerint. Frissítsük önéletrajzunkat és töltsük fel ide, és ha tovább növelnénk esélyeinket, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést is, hogy biztosan azonnal értesüljünk a nekünk való új munkákról!

Egyértelműen megállapítható, hogy szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan, a fizikai, segéd és betanított munka között pedig akkor érdemes szétnéznünk, ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha képzettségünk szerint keresnénk:

- szakiskolai végzettséggel itt,

- középiskolai végzettséggel itt,

- főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala