Új technológiai központ nyílt Budapesten

2019. február 25. Forrás: mti.hu, Profession.hu

Hasznos: - + Nyomtat

Fejlesztőket és informatikusokat keres Budapesten a világ legnagyobb egyetemi kiadója, az Oxford University Press!

Önnek ajánlott állások

Az Oxfordi Egyetem kiadója, az Oxford University Press Budapesten nyitotta meg legújabb technológiai központját. A centrum a kiadó digitális fejlesztéseiben működik közre és globális IT infrastruktúráját támogatva erősíti a szervezet technológiai képességeit.

A neves Oxford University Press a világ legnagyobb egyetemi kiadója, amit 1586-ban alapítottak. A szervezet ma már több mint 50 országban, így Magyarországon is rendelkezik irodákkal. A kiadó célkitűzése, hogy világszerte terjesztett kiadványaival fejlessze az élvonalbeli oktatást és kutatást.

A kiadó jelentős erőforrásokat fordít platformjai és az ezek mögött működő technológia fejlesztésre. A megfelelő digitális fejlesztői tudás egyre nagyobb szerepet kap a kiadónál.

Az új technológiai központ létesítésekor Budapestre esett a választás, mivel a régióban itt találta meg a szervezet a tehetséges és magasan képzett fejlesztők olyan közösségét, amelyből össze tudja állítani a csapatát. Az új munkatársak kiválasztása már megkezdődött, a hazai szakembereknek a kiadó meglévő, globális technológiai csapataival kell majd együtt dolgozniuk.

A tervek szerint a következő 12-18 hónap során a budapesti csapat mintegy 100 fősre bővül. Az új centrumban többek között felhő alapú rendszerekkel, programozással és szoftverteszteléssel foglalkozó szakemberekre van szükség.

Az IT fejlesztés területén jelenleg meghirdetett állásokat itt találjuk.

Az IT üzemeltetés iránt érdeklődök számára pedig ezek az állások lehetnek érdekesek.

Bármilyen területen is keresünk, mindig figyeljünk a legfrissebb állásokra, és keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Legyünk naprakészek, kérjünk hírlevelet és Facebook értesítéstFrissítsük önéletrajzunkat, és töltsük fel ide, hogy a munkáltatók ránk találhassanak.

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala

A Profession.hu Google+ oldala

- Profession.hu

További rövid hírek
További rövid hírek
www.facebook.com/Profession.hu