Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

A kereskedelmi és vendéglátó-ipari hűtőket gyártó cég egy 2200 négyzetméteres, új gyártócsarnokkal bővíti tatabányai üzemét. Az összesen 540 millió forintos beruházás 157 millió forint vissza nem térítendő forrással jön létre. A fejlesztés során az új gyártócsarnokban a legkorszerűbb lézervágási technológiát alkalmazva többszörösére nő a termelékenység.

Új üzemcsarnok Tatabányán

A cég jelenleg 150 főt foglalkoztat belföldön, emellett Romániában 148, Horvátországban 52 embernek ad munkát. Szlovákiában és Szerbiában a saját gyártású berendezéseket forgalmazza, kis létszámmal.

A vállalat termékei közé tartoznak többek között az önkiszolgáló, bankkártyával működő hűtővitrinek, a több zónás borhűtők. A termelés 80 százalékát Nyugat-Európába exportálják.

A cég budapesti logisztikai központja 6000 négyzetméteres, emellett hat régiós alraktárból szolgálják ki partnereinket.

https://palyamodositas.hu/

Mindig frissítsük önéletrajzunkat annak érdekében, hogy akár egy jó gyakornoki, részmunkaidős, vagy teljes állásban el tudjunk helyezkedni. A Profession.hu önéletrajz-készítője, az itt megtalálható sablonok és egyszerű kezelésük nagy segítség lehet számunkra ebben. Az egyes szakmákhoz tartozó önéletrajz mintákból is meríthetünk ihletet ahhoz, hogy hogyan turbózzuk fel kicsit a sajátunkat.

Egy jól elkészített önéletrajzzal pedig könnyebben pályázhatunk a meghirdetett álláslehetőségekre!

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb eséllyel szerezzünk új állást, folyamatosan figyeljük a legfrissebb álláslehetőségeket, vagy keressünk személyre szabott beállításaink szerint. Ha tovább szeretnénk növelni esélyeinket, töltsük fel önéletrajzunkatkérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, illetve töltsük le a mobil applikációt - Androidra ittiPhone-ra itt.

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala