Önnek ajánljuk!

Nyitott pozíciók, amik érdekesek lehetnek az Ön számára!

Egy amerikai egészségügyi cég egy dolgozói elégedettségi felmérés eredményeit látva döntött úgy, hogy egy áprilisi és egy júliusi pénteket a teljes cégnek kiad ajándék fizetett szabadságnak, így két hosszú hétvégével segítve a munkavállalók feltöltődését. Nem voltak egyedül a döntéssel: világszerte számtalan kisebb-nagyobb cég lepte meg a dolgozókat pihenésre szánt idővel. A Linkedin például idén áprilisban egy teljes hetet, 5 munkanapot adott 16 ezer dolgozójának, tavaly nyáron pedig a Google alkalmazottai vehettek ki két ajándék munkanapot. Egy pénzügyi alkalmazás, a Dosh ügyvezetője pedig időnként váratlan bejelentéseket tesz a cég hétzáró csütörtöki megbeszélésein: több alkalommal előfordult, hogy másnapra Dosh Day-t hirdetett, ami a vállalat szlengjében annyit tesz, másnap tilos dolgozni.

Kiégésre nem ellenszer

Az újszerű munkáltatói törődés üdítő lehet az elmúlt év embert próbáló kihívásai után: a fenti vállalatok dolgozói nagy örömmel fogadták a plusz pihenési lehetőségeket. Ugyanakkor azt is fontos látni, hogy a rövid ajándék töltődés csupán egy tüneti kezelés a fáradtságra, egy-két-három nap, vagy egy hét alatt nem lehet kipihenni egy kiégést. Hiszen nagy kérdés: elfáradtunk vagy kiégtünk? Ha attól tartunk, hogy túl sokáig égettük két végén a gyertyát, érdemes elolvasni Bán Andrással, a kiégés és a munkahelyi boldogulás szakértőjével készített cikkünket is.

Jó lenne hasonló példákat látni Magyarországon is? Ne higgyük azt, hogy nincs ilyen: korábban írtunk arról, hogy a Telekom dolgozói extra szabadnapot kaptak a járványhelyzetben tanúsított kiváló ügyfélkezelésük és helytállásuk okán. 

Aktuális álláshirdetések

Ha úgy érezzük, jelenlegi munkahelyünk már nem tudna annyi ajándék szabadságot adni, hogy jó szívvel maradjunk, akkor ideje a váltásnak!

Szakemberekre valamennyi szektorban nagy szükség van folyamatosan: jelenleg is több mint 5100 állás között kereshetjük meg a számunkra legmegfelelőbbet. 

A több mint 2300 féle fizikai, segéd és betanított munka között érdemes szétnézni ha nincs szakmánk vagy felsőfokú végzettségünk, de akkor is, ha gyorsan szeretnénk elhelyezkedni.

Ha pedig képzettségünk szerint keresnénk: szakiskolai végzettséggel itt, középiskolai végzettséggel itt, főiskolai diplomával pedig itt érdemes szétnéznünk.

Kérjünk hírlevelet és Facebook értesítést, így biztosan nem maradunk le egyetlen nekünk való munkáról sem!

 

Készítette: Profession.hu

A Profession.hu Facebook oldala

A Profession.hu Instagram oldala